«The Challenge»: Δες το καθηλωτικό trailer της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε ποτέ στο διάστημα – Πότε κάνει πρεμιέρα;

13:01 3/1/2023 - Πηγή: iPop

Κι ενώ όλοι μας περιμέναμε πώς και πώς τον Tom Cruise να γυρίσει μια ταινία στο διάστημα, το «The Challenge» το έχει ήδη καταφέρει! Το trailer της ταινίας «The Challenge», που γυρίστηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κυκλοφόρησε και τα καρέ φαίνονται πιο αληθινά από ποτέ. Απλά συγκλονιστικό!

Η ρωσική ταινία «The Challenge» θα κυκλοφορήσει πριν από το χολιγουντιανό πρότζεκτ, στο οποίο θα συμμετέχει ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» Tom Cruise,

μία συνεργασία με τη NASA και τη SpaceX του Elon Musk.

Νέες φωτογραφίες της NASA προκαλούν δέος – Δορυφόρος απαθανάτισε τον ήλιο να…χαμογελά πλατιά!

«The Challenge»: Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Novitskiy της Roscosmos μαζί με την ηθοποιό Yulia Peresild και τον παραγωγό-σκηνοθέτη Klim Shipenko εκτοξεύτηκαν στον Διαστημικό Σταθμό το 2021 με το διαστημόπλοιο Soyuz MS-18. Έμειναν στο εργαστήριο για περίπου 12 ημέρες πριν επιστρέψουν στη Γη, μετά το γύρισμα των σεκάνς.

Το πλήρωμα εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Baikonur και ο Ρώσος σκηνοθέτης Klim Shipenko γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που σκηνοθετεί στο διάστημα.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μια ιστορία μίας γιατρού, που υποδύεται η ηθοποιός Yulia Peresild, η οποία καλείται να ταξιδέψει στον Διαστημικό Σταθμό για να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη. Τα μέλη του πληρώματος των κοσμοναυτών πρόκειται επίσης να εμφανιστούν στην ταινία.

Πώς δημιουργήθηκε η Σελήνη; Η νέα προσομοίωση της NASA ίσως δίνει τη λύση στο μεγαλύτερο μυστήριο

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο κατέγραψε και την προσγείωσή τους, η οποία θα εμφανιστεί στην ταινία. Μετά την επιστροφή τους από το διάστημα, ο σκηνοθέτης Klim Shipenko δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κάνει μια ταινία στο φεγγάρι ή ακόμα και στον Άρη. Είπε, μάλιστα, ότι η παραμονή του στο διάστημα άλλαξε τις ιδέες του για τις δυνατότητες του κινηματογράφου.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στη Ρωσία στις 23 Απριλίου του 2023 και απ’ ό,τι φαίνεται ξεπέρασε τα σχέδια του Tom Cruise.

«The Challenge»: Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα – Δες εδώ το trailer.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «The Challenge»: Δες το καθηλωτικό trailer της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε ποτέ στο διάστημα – Πότε κάνει πρεμιέρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
The Challenge, Δες, – Πότε,The Challenge, des, – pote