Μάθε πως να αυξήσεις τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου σου

18:31 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Η έλλειψη σιδήρου, όπως σου έχουμε πει στο παρελθόν μπορεί να ευθύνεται σε πολλά πράγματα που κάνεις λάθος ή ακόμα και στη στερητική δίαιτα που έκανες για να χάσεις τα περιττά κιλά που ήθελες. Τώρα, όμως, που επέστρεψες από τις διακοπές ήρθε η ώρα να μπεις σε τάξη. Έτσι, πρέπει να μάθεις πώς να αυξήσεις τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου στηριζόμενος-η στη σωστή διατροφή και όχι στα συμπληρώματα σιδήρου.

Τι να κάνεις για να αυξήσεις τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου;Προτίμησε τα σνακ που περιέχουν αποξηραμένα φρούτα κυρίως βερίκοκα και σταφίδες.
Μη ξεχνάς επίσης να τρως ανάλατους ξηρούς καρπούς.Μπορεί να μην είσαι ο Ποπάυ, αλλά το σπανάκι θα βοηθήσει εξίσου πολύ και και το δικό σου οργανισμό.Καλό θα ήταν αν θες να αυξήσεις τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου σου φάε το μπούτι και όχι το στήθος από το κοτόπουλο. Το συγκεκριμένο σημείο θα σε βοηθήσει να πάρεις τα θρεπτικά στοιχεία που αποζητάς και να νιώθεις ενέργεια και ευεξία.Μη ξεχνάς τα λιπαρά ψάρια. Μια πολύ καλή επιλογή μεσημεριανού είναι οι σαρδέλες ή ο σολομός που είναι πλούσιες τροφές σε σίδηρο.Βάλε στη σαλάτα σου πράσινες πιπεριές. Αποτελούν μία πολύ καλή πηγή σιδήρου και φυσικά θα ήταν καλύτερο να τις τρως ωμές και όχι μαγειρεμένες.

The post Μάθε πως να αυξήσεις τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα