Μυστικά για πιο ευτυχισμένη ζωή

16:30 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους εξαντλητικούς ρυθμούς σε συνδυασμό με τα πρότυπα (ομορφιάς και τρόπου ζωής) που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ μπορεί πολλές φορές να σε μπερδέψουν και να σε κάνουν να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όλη την ημέρα προσπαθούμε να καταφέρουμε κάτι, ενώ στο τέλος αυτής πολλές φορές μένουμε ανικανοποίητοι. Αν αισθάνεσαι, λοιπόν, δυστυχισμένη για κάποιο λόγο δικό σου, ήρθε ο καιρός να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

και να ακολουθήσεις τα παρακάτω μυστικά για πιο ευτυχισμένη ζωή.

Αγάπα τον εαυτό σου:

Είναι τόσο εύκολο να το λες, όμως είναι τόσο δύσκολο και να το κάνεις. Αγάπα τον εαυτό σου όπως είναι, γιατί είσαι ήδη καταπληκτική. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις πράγματα που θα σε κάνουν καλύτερη αλλά δεν πρέπει να θεωρήσεις ποτέ πως είσαι ανεπαρκής σε κάτι. Σταμάτα να κυνηγάς την τελειότητα και αγάπα τις αδυναμίες σου.

Νιώσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση:

Νιώθοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καταφέρνουμε στόχους που μας φαινόντουσαν αδύνατο να εκπληρωθούν πριν από λίγο καιρό. Ανέβασε την αυτοπεποίθηση που νιώθεις και να είσαι σίγουρη πως θα πιάσεις «τη ζωή από τα κέρατα» και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις.

Χτίσε τον αυτοσεβασμό σου:

Μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για μια ευτυχισμένη ζωή. Ακόμα κι αν δεν έχεις πολλά υλικά αγαθά (που τόσο πολύ θέλεις να αποκτήσεις) να είσαι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με το ποια είσαι και τι έχεις καταφέρει. Θυμήσου πόσα πράγματα έχεις καταφέρει στη ζωή σου και βάλε στόχους. Αγκάλιασε τα λάθη και τις αδυναμίες σου. Κανείς δεν είναι τέλειος!

Άλλαξε πράγματα που σε ενοχλούν:

Είτε στον εαυτό σου είτε στην καθημερινή σου ρουτίνα. Μην διαιωνίζεις καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Πρόσεξε τον εαυτό σου και μην «αφήνεσαι» σε ένα γάμο ή σε μια μακροχρόνια σχέση, ενώ μην χάσεις την κοινωνική σου ζωή αν έρθει ένα παιδί στη ζωή σου. Είστε δύο οι γονείς, όχι ένας.

Μην ακούς τι λένε για σένα:

Αγνόησε τις κακές γλώσσες, το μόνο σίγουρο είναι πως οι κακοχαρακτηρισμοί και ο σχολιασμός πίσω από την πλάτη σου είναι αποτέλεσμα ζήλειας. Αυτοί οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να μισούν όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία τους ημέρα. Κράτα την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου και μην επηρεάζεσαι από καλοθελητές. Ευχήσου μάλιστα να δουν κι αυτή μια καλύτερη μέρα κάποια στιγμή στη ζωή τους.

The post Μυστικά για πιο ευτυχισμένη ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα