Το πιο γρήγορο dip τυριού που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά!

13:42 18/1/2020 - Πηγή: iPop

Τι μπορεί να ταιριάζει με τα περισσότερα φαγητά σου και να είναι εύκολο και γρήγορο; Ένα dip τυριού που θα σου πάρει μόνο 10 λεπτά για να το φτιάξεις και πάει παντού! 

Αν δεν ξέρεις με τι να συνοδεύσεις τα φαγητά σου, ειδικά αν πρόκειται για κρεατικά ή υδατάνθρακες, τότε αυτό το dip τυριού θα σου λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται πολλά υλικά, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και μπορείς να το ετοιμάσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, αν θες να γεμίσεις παραπάνω το τραπέζι σου.

Τι θα χρειαστείς για το dip τυριού;2 φλιτζάνια τριμμένο
τυρί Cheddar225 γραμμάρια μαλακό τυρί κρέμα1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου1/4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι καγιέν1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού1 πιπεριά jalapeño (ή κόκκινη πιπεριά)50 γραμμάρια πάπρικαΑλάτιΜαύρο πιπέριΠώς θα το φτιάξεις;Βάζουμε σ’ ένα μεγάλο μπολ το τυρί Cheddar, το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, τη σκόνη σκόρδου, το πιπέρι καγιέν, τη σκόνη κρεμμυδιού, την πιπεριά και την πάπρικα.Τα χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα μ’ ένα μίξερ μέχρι να γίνουν μείγμα.Δοκιμάζουμε το dip μας και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλάτι ή λίγο μαύρο πιπέρι.Το πικάντικο dip τυριού είναι έτοιμο!

Μπορείς να το βάλεις πάνω σε ψωμί, στα κρέατά σου, στα μακαρόνια σου ή οπουδήποτε αλλού θες μια πιο πικάντικη γεύση!

Θες κι άλλη συνταγή με τυρί; Το λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Δες ένα ακόμα dip που πάει τέλεια με το ψωμάκι σου:

Το πιο γευστικό dip για το ψωμάκι σου!

Photo: allrecipes.com 

Το άρθρο Το πιο γρήγορο dip τυριού που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα