Κρίμα! Αποκλείστηκε η Εθνική γυναικών από το World League

14:29 29/3/2017 - Πηγή: iPop

Aποκλείστηκε η Εθνική γυναικών από το World League, μετά τη χθεσινή νίκη της Ολλανδίας με 15-13 στα πέναλτι επί της Ρωσίας στη Roza.

Έμειναν εκτός τελικού του World League η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, μετά τη νίκη της Ολλανδίας με 15-13 στα πέναλτι επί της Ρωσίας στη Roza.

Ελλάδα και Ρωσία έχουν από τέσσερις βαθμούς και αναμετρούνται στις 18 Απριλίου, στο Αστραχάν, ενώ οι «Oranje» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον Α΄ προκριματικό

όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης με 7 βαθμούς.

Ακόμη κι αν η εθνική κερδίσει και ισοβαθμήσει στην κορυφή με την Ολλανδία, βρίσκεται χαμηλότερα στα μεταξύ τους παιχνίδια και έτσι δεν έχει ελπίδες να πάρει την πρώτη θέση, που οδηγεί στα τελικά της Sangai.

Από την άλλη, η Ρωσία με «καθαρή» νίκη επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκρίνεται, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Ολλανδία.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τον όμιλο της εθνικής θα προκριθεί μόνο η πρώτη ομάδα, ενώ από τον Β΄ όμιλο θα περάσει και η δεύτερη της κατάταξης, λόγω παραπάνω βαθμών ή καλύτερου συντελεστή τερμάτων.

Το εισιτήριο για την τελική φάση εξασφάλισαν από τον Β΄ όμιλο η Ουγγαρία και η Ιταλία, που θα παίξουν για την πρωτιά στις 18/4 στο Αvezzano.

The post Κρίμα! Αποκλείστηκε η Εθνική γυναικών από το World League appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα