Το National Geographic φέρνει την νέα σειρά που θα κολλήσεις! «Genius» …για τον Albert Einstein (Photos-Video)

11:25 29/3/2017 - Πηγή: iPop

Το National Geographic φέρνει την νέα σειρά που θα κολλήσεις και αυτή δεν είναι άλλη από το «Genius» …για τον Albert Einstein!

Ο Albert Einstein, το σπουδαιότερο μυαλό του 20ού αιώνα, έρχεται στην μικρή μας οθόνη από το National Geographic

για να μάθουμε την θυελλώδη προσωπική ζωή του, την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 21:00 το βράδυ!

Πως ο Albert έγινε Einstein, πως κατέληξε στα επαγγελματικά του επιτεύγματα και ποια ήταν η άστατη, παθιασμένη και περίπλοκη προσωπική του ζωή; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από την σειρά η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα μας καθηλώσει στις οθόνες μας!

Το cast των ηθοποιών της σειράς περιλαμβάνει τους Geoffrey Rush στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Albert Einstein, τον Johnny Flynn ως Albert στα χρόνια πριν λάμψει ως παγκοσμίως γνωστός επιστήμονας και την Emily Watson ως τη δεύτερη σύζυγό του – και πρώτη ξαδέρφη του – Elsa Einstein.

Η πλοκή

Η σειρά ξεκινάει, προβάλλοντας την ταπεινή καταγωγή του Einstein και την προσπάθειά του ως απλός διανοούμενος, να αναγνωριστεί από την κοινωνία, φτάνοντας μέχρι την παγκόσμια φήμη του, ως ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» ολόκληρο τον κόσμο, με τη θεωρία της σχετικότητας.

Η σειρά διαδραματίζεται μεταξύ της ταραγμένης περιόδου των δύο Παγκόσμιων Πολέμων, με την εξάπλωση του αντισημιτισμού στην Ευρώπη, τους κατασκόπους να είναι παντού και την απειλή της ατομικής έκρηξης να καραδοκεί. Ο Einstein προσπαθεί να ανταπεξέλθει μέσα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ως σύζυγος και πατέρας παράλληλα, διατηρώντας τις αρχές του και τις αξίες του, ακόμα και όταν η ζωή του κινδυνεύει.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Πράγα της Τσέχικης Δημοκρατίας, όπου ο Einstein έζησε και έκανε την αρχή της καριέρας του. Η σειρά, επίσης, προβάλει και άλλες προσωπικότητες της τότε εποχής, όπως των Marie και Pierre Curie, Wilhelm Rontgen, Carl Jung, Werner Heisenberg και πολλών ακόμα.

To trailer:

Πρόσθεσε το Genius εδώ…

Εσύ ποια σήριαλ παρακολουθείς;

The post Το National Geographic φέρνει την νέα σειρά που θα κολλήσεις! «Genius» …για τον Albert Einstein (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα