Κεφάλαιο σπαστά μαλλιά: Συμβουλές για να δείχνεις πάντα χτενισμένη

19:04 23/5/2021 - Πηγή: iPop

Έχεις σπαστά μαλλιά και κάθε φορά που λούζεσαι νευριάζεις. Ζηλεύεις όσες έχουν σγουρά ή ίσια, καθώς η δική σου περίπτωση βρίσκεται απλά κάπου στη μέση. Μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν και χειρότερα, αλλά επειδή μάλλον τα βλέπεις όλα μαύρα, εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου πούμε όσα πρέπει να κάνεις. 

Τα σπαστά μαλλιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί δεν είναι ούτε ίσια ούτε σγουρά, όμως με αυτές τις συμβουλές η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη και τα μαλλιά σου θα φαίνονται πάντα χτενισμένα. Πάρε μολύβι και χαρτί και ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις…

Πώς θα
κάνεις τα σπαστά μαλλιά σου να μην μοιάζουν αχτένιστα;

Βάλε σωστά τη μαλακτική κρέμα: Μην βάλεις μεγάλη ποσότητα μαλακτικής κρέμας και δώσε προσοχή στον τρόπο που θα την χρησιμοποιήσεις. Βάλε την μόνο στις άκρες και ξέπλυνέ την καλά με δροσερό νερό.

Προσοχή στο χτένισμα: Μετά το λούσιμο σκούπισε και χτένισε τα μαλλιά σου με την πετσέτα. Στη συνέχεια, γύρισε ανάποδα τα μαλλιά σου και σκούπισέ τα ξανά με την πετσέτα.

4 χτενίσματα που μπορούν να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο!

Freepik

Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα: Στο εμπόριο θα βρεις ειδικά προϊόντα τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά σου να αποκτήσουν το σπάσιμο που ποθείς και να μην είναι ατίθασα.

Κάνε ένα κότσο: Ενώ τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα και φυσικά χτενισμένα, κάνε ένα σφιχτό κότσο και άσε τα να στεγνώσουν. Έτσι, τα μαλλιά σου θα έχουν ακόμα πιο έντονο «σπάσιμο».

Στέγνωσε κυρίως τις φύτρες: Το πρόβλημα των γυναικών που έχουν σπαστά μαλλιά βρίσκεται κυρίως στις φύτρες γιατί αυτές «πετούν» ανεξέλεγκτα. Στέγνωσέ τες, λοιπόν, με το σεσουάρ και τη βοήθεια μιας βούρτσας.

4 τρόποι να αποκτήσεις πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κεφάλαιο σπαστά μαλλιά: Συμβουλές για να δείχνεις πάντα χτενισμένη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα