World Travel Awards: Η Αθήνα ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς

14:01 23/5/2021 - Πηγή: iPop

Τα βραβεία World Travel Awards (WTA) επέλεξαν τους υποψήφιους για τις κατηγορίες και ανάμεσα τους βρίσκονται η Αθήνα, η Ακρόπολη, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Κέρκυρα οι οποίες διεκδικούν διάφορες διακρίσεις. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία World

Travel Awards (WTA) είναι πολλές και ανάμεσά τους είναι αρκετές ελληνικές. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 14 Ιουλίου και εμείς αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία World Travel Awards (WTA)

Η πόλη της Αθήνας είναι υποψήφια στην κατηγορία «Europe’s Leading City Break Destination» ενώ και η Ακρόπολη συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για το καλύτερο αξιοθέατο. Ακόμα η Αθήνα είναι υποψήφια και στην κατηγορία «Europe’s Leading Meetings & Conference Destination 2021» και «Europe’s Leading Cruise Destination 2021».

Στο σύνολό της η χώρα μας συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για την κατηγορία με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη (Europe’s Leading Destination 2021). Η Κρήτη, οι Κυκλάδες και η Κύπρος συναγωνίζονται για τον καλύτερο νησιωτικό προορισμό ενώ η Κέρκυρα διεκδικεί τον τίτλο για τις καλύτερες παραλίες.

Οι κατηγορίες καλύπτουν όλο το φάσμα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και κυμαίνονται από ξενοδοχεία, θέρετρα και προορισμούς έως αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Τον πλήρη κατάλογο των κατηγοριών και των υποψηφίων για το πρόγραμμα 2021 μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα WTA γιορτάζουν φέτος 28 χρόνια παρουσίας και ιδρύθηκαν το 1993! Πλέον αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της ποιότητας. Το ευρύ κοινό και τα στελέχη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας έχουν δικαίωμα ψήφου ενώ ο υποψήφιος σε κάθε κατηγορία που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθεί ως νικητής του World Travel Awards 2021.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού, τα μέσα ενημέρωσης και οι καταναλωτές καλούνται να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εταιρείες, προορισμούς κλπ. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 14 Ιουλίου.

View this post on Instagram

A post shared by This is Athens (@thisisathens)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο World Travel Awards: Η Αθήνα ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα