Καθάρισε το μπάνιο σου χωρίς απορρυπαντικά

17:01 20/5/2014 - Πηγή: iPop

Θες το μπάνιο πάντα καθαρό, λαμπερό και να αναδύει ένα άρωμα φρεσκάδας. Για να το πετύχεις όμως αυτό πρέπει να έχεις τουλάχιστον πέντε προϊόντα ειδικά για κάθε χρήση και εσύ δε θες να ξοδέψεις μια περιουσία σε… απορρυπαντικά! Άσε, που θες να είναι και υποαλλεργικά και δεν τα βρίσκεις και τόσο εύκολα, όσο τα κοινά, γιατί ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των προβληματικών της άνοιξης που υποφέρουν από τις αλλεργίες!

Τόσο ώρα όμως, σου λέμε για απορρυπαντικά ε;;; Ας το πάρουμε

τότε από την αρχή. Γράψε λάθος και μην πας καν super market , δε θα χρειαστείς τίποτα από αυτά. Καθάρισε το μπάνιο σου χωρίς απορρυπαντικά! Θα σου πούμε όλα μας τα μυστικά και όταν θα δεις το μπάνιο σου να λάμπει δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα καθαρίσεις κάθε σημείο και με τι…

Βρύσες και μεταλλικές λεπτομέρειες: Για να γυαλίζουν οι βρύσες κάλυψέ τες με αλεύρι και στην συνέχεια τρίψτες μ ένα μάλλινο πανί.Τζάμια: Εκτός από τα γνωστά προϊόντα του εμπορίου, τα τζάμια σου αόρατα τα κάνει και η εφημερίδα. Αρκεί μόνο να πάρεις μερικές σελίδες και να τα τρίξεις.Πάτωμα: Για να γυαλίσεις το πάτωμα αλλά να μυρίζει και όμορφα, βάλε εκτός από το νερό στον κουβά της σφουγγαρίστρας, λίγες σταγόνες λεμόνι και πορτοκάλι.Προσοχή!

Ξέχασες ένα μεταλλικό τσιμπιδάκι , ξέρεις τα γνωστά μαύρα, πάνω στο βρεγμένο νιπτήρα και σκούριασε… Το έχουμε πάθει πολλές φορές…. Στην αρχή βρίζαμε, τώρα όμως βάζουμε λεμόνι, τρίβουμε και η σκουριά πήγε βόλτα.

Συμβουλή!

Για να διατηρήσεις την φρεσκάδα του μπάνιο σου βάλε και το αποσμητικό χώρου που σου δείξαμε πώς να φτιάξεις τις προάλλες.

The post Καθάρισε το μπάνιο σου χωρίς απορρυπαντικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα