DIY: Ινδιάνικη σκηνή για το παιδί!

15:01 20/5/2014 - Πηγή: iPop

Όταν ήσουν μικρός έφτιαχνες καταφύγιο με σεντόνια για να παίξεις χωρίς να σε ενοχλούν; Τώρα που μεγάλωσες και έχεις το δικό σου παιδί, μπορείς να του προσφέρεις το δικό του, πολύ όμορφο και εύκολο καταφύγιο! Πάρε κλαδιά και ύφασμα και φτιάξε μία σκηνή για το παιδί!

Είμαστε σίγουροι ότι θα το ζηλέψεις και εσύ!

Τι θα χρειαστείς:6 μεγάλα κλαδιά στο ίδιο ύψοςΧοντρό πανίΣκοινί λεπτόΚλωστή και μεγάλη βελόναΠως θα το φτιάξεις:Πάρε τα κλαδιά και μ ένα πριόνι κόψε την κάτω πλευρά του καθενός, ώστε να εφάπτεται καλά με το δάπεδο. Μ ένα τρυπάνι, φτιάξε διαμπερείς τρύπες σε κάθε κλαδί. Πέρνα ένα
σκοινί μέσα από κάθε τρύπα και δέσε σφιχτά το σκοινί ώστε να συγκρατεί δεμένα το ένα κλαδί με το άλλο.
Τακτοποίησε τα κλαδιά ώστε να ενώνονται στην μία κορυφή και να ανοίγουν προς το πάτωμα. Πάρτε ένα νέο μεγάλο κομμάτι σκοινί και δέστε τα πολύ γερά ώστε να παραμένουν όρθια χωρίς επιπλέον στήριξη και να καλύπτονται οι τρύπες.
Πάρε το ύφασμα, ακούμπησε το πάνω στα κλαδιά και σημείωσε μ έναν μαρκαδόρο που πρέπει να το ράψεις ώστε να αγκαλιάζει το κάθε κλαδί. Κόψτο στις διαστάσεις που θα χρειαστείς και ξεκίνα να ράβεις το ύφασμα γύρω από κάθε κορμό.
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις στο πάνω μέρος του υφάσματος λίγο ακόμα σκοινί για να συγκρατήσει καλύτερα το ύφασμα αλλά και για διακοσμητικούς λόγους.Photos: themerrythought.com

The post DIY: Ινδιάνικη σκηνή για το παιδί! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα