Θυροτηλεόραση στο smartphone σου

16:32 20/5/2014 - Πηγή: iPop

Ζεις σε παλιά οικοδομή και δεν έχει θυροτηλεόραση; Θέλεις να ξέρεις ποιος σου χτυπάει το κουδούνι ακόμα και όταν λείπεις; Βαριέσαι να σηκωθείς να πας μέχρι το θυροτηλέφωνο δίπλα στην είσοδο; Υπάρχει gadget που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σου!

Μπορείς να πάρεις το getdoorbot, μία θυροτηλεόραση στο smartphone σου! Πρακτικά, πρόκειται για ένα μηχανηματάκι που καλύπτει την ανάγκη της θυροτηλεόρασης το οποίο λειτουργεί μέσω του wifi σου και συνδέεται με το smartphone

σου!

Το τοποθετείς στην είσοδο του σπιτιού σου –ασύρματα ή ενσύρματα- ρυθμίζεις την κάμερα να δείχνει στο ύψος που επιθυμείς και το συνδέεις με το smartphone σου είτε αυτό είναι iOS ή Android, κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή, τελείως δωρεάν! Κάθε φορά που χτυπάει κάποιος το κουδούνι σου, μία βιντεοκλήση θα γίνεται στο κινητό σου και θα μπορείς να απαντήσεις κανονικά στην πόρτα σου από όπου και να είσαι! (Βεβαίως, εκεί δημιουργείται το πρόβλημα του πως θα εξηγήσεις στον άλλον ότι ναι, απάντησες το κουδούνι αλλά δεν είσαι στο σπίτι!)

Η μπαταρία του αντέχει έως και ένα χρόνο χωρίς να φορτιστεί καθώς παίρνει ενέργεια κάθε φορά που κάποιος χτυπάει το κουδούνι σου. Δεν υπάρχει όριο για το πόσες συσκευές θα συνδεθούν με το getdoorbot ενώ παράλληλα δεν υπάρχει και περιορισμός στην απόσταση. Για παράδειγμα δεν χρειάζεται να είσαι σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων για να μπορείς να συνδεθείς, μπορεί να είσαι στην Αμερική και να ελέγξεις ποιος χτυπάει την πόρτα σου! Τέλος, είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που αντέχει όλες τις αντίξοες συνθήκες, οπότε μην σκέφτεσαι πως θα καταστραφεί με την βροχή!

The post Θυροτηλεόραση στο smartphone σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα