Καρέ-καρέ το ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη στην Αιθιοπία – Όλες οι λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε

11:56 6/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη νέα του εκπομπή “Into the skin”. Στο τελευταίο επεισόδιο που γυρίστηκε στην Αιθιοπία ο Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε επίθεση και πιο συγκεκριμένα στην Αντίς Αμπέμπα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε επίθεση στην Αιθιοπία

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο OPEN με τέσσερα επεισοδιακά επεισόδια “Into the skin” τα οποία ακολουθούν τα δερματικά σημάδια των

ανθρώπων ψάχνοντας την ιστορία τους. Ο ίδιος φτάνει μέχρι τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη προκειμένου να γνωρίσεις καινούριες κουλτούρες και πολιτισμούς.

Πρώτος προορισμός ήταν η Αιθιοπία και τα πρώτα προβλήματα προέκυψαν από ένα μέλος της ομάδας τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ο οποίος είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του το έγγραφο με τα αποτελέσματα του τεστ για τον covid-19.

Στην Αιθιοπία ο Γιώργος Μαυρίδης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη φυλή Μούρσι η οποία κατοικεί στην κοιλάδα του ποταμού ΟΜΟ και ο ίδιος είχε την τιμή να γνωρίσει ακόμα και τον αρχηγό της. Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε όλες τους τις συνήθειες οι οποίες ξεδιπλώνονται με εντυπωσιακό τρόπο.

Το ταξίδι τους συνεχίζεται περνώντας στην Αντίς Αμπέμπα η οποία σου δείχνει με την πρώτη ματιά ότι το τοπίο είναι πιο σκληρό και όχι ιδιαίτερα φιλικό ενδεχομένως. Οι κάμερες δεν άρεσαν στον κόσμο της πόλης και ο στρατός δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κινηματογράφηση. Η ομάδα της εκπομπής “Into the skin” βρέθηκε μπροστά σε μία εξέγερση με κλειστούς δρόμους, οδοφράγματα και εικόνες που θύμιζαν πεδίο μάχης.

Θύμα κλοπής παραλίγο να πέσει ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ έκανε τη βόλτα του στην αγορά της πόλης. Με την επέμβαση της ομάδας του ωστόσο τα πράγματα ηρέμησαν.

O Γιώργος Μαυρίδης καταγράφει  συναρπαστικές ιστορίες και μας ταξιδεύει σε τόπους ονειρικούς μέσα από τη νέα του εκπομπή “Into the skin”. Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 12/1/2021 και ώρα 23:30.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη από το ταξίδι View this post on Instagram

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καρέ-καρέ το ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη στην Αιθιοπία – Όλες οι λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρέ-καρέ, Γιώργου Μαυρίδη, Αιθιοπία – Όλες,kare-kare, giorgou mavridi, aithiopia – oles