Η Βασιλική Μιλλούση αποκαλύπτει πώς είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα της

18:14 5/1/2021 - Πηγή: iPop

Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που η Ελληνίδα αθλήτρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η Βασιλική Μιλλούση μετά την εγκυμοσύνη της σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς τη και να επανέρχεται στη φυσική της κατάσταση.

Σήμερα, 5 Ιανουαρίου, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της αποκαλύπτοντας πώς είναι το σώμα της μετά και τον δεύτερο τοκετό.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε και με ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα χρονιά

που μπήκε πριν μερικές μέρες.

«Ένας μήνας #postpartum από τη γέννηση της δεύτερης μπεμπούλας μου, ανάμεικτα συναισθήματα, πολλά ερωτήματα, κάποιες ανασφάλειες και φυσικά κούραση, ξενύχτια ! Όμως γεμάτες αγκαλιές, μοναδικές τρυφερές στιγμές και πάνω απ όλα αισιοδοξία! Σύντομα όλα θα βρουν το ρυθμό τους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση μετά την εγκυμοσύνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)

Υπενθυμίζεται πως, ακριβώς ένα μήνα και δύο μέρες, η ίδια έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι της, γεγονός που το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο, μαζί με το Λευτέρη Πετρούνια. Και οι δύο θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους και να προτρέψουν όσους θα ήθελαν να τους στείλουν ένα δώρο να χρησιμοποιήσουν το χρηματικό ποσό που θα έδιναν για έναν καλύτερο σκοπό, δωρίζοντάς το στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μάλιστα στη δημοσίευση που ανέβηκε στο λογαριασμό της χρυσού Ολυμπιονίκη αναφερόντουσαν τα εξής:

3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !
Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Βασιλική Μιλλούση αποκαλύπτει πώς είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα