Θυμάσαι την viral προεκλογική καμπάνια καφάσι με πρωταγωνιστή τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη;

14:40 5/1/2021 - Πηγή: iPop

Στον ανασχηματισμό, ο οποίος έγινε τη Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης αναβαθμίστηκε κι από Γενικός Γραμματέας διορίστηκε υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού. Για κάποιους η απόφαση αυτή αποτέλεσε έκπληξη, άλλοι στάθηκαν στο ποιος είναι ο Γιατρομανωλάκης ενώ άλλοι στάθηκαν στο ότι είναι ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος σε ελληνική κυβέρνηση.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στη δημοσιότητα το όνομα του κ. Γιατρομανωλάκη. Στο ερώτημα ποιος είναι ο Γιατρομανωλάκης, στο μυαλό μας ήρθε η viral προεκλογική καμπάνια καφάσι με πρωταγωνιστή τον ίδιο, όταν και μπήκε στην πολιτική

με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Είναι άξιο να σημιωθεί πως ο ίδιος υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών, ενώ ήταν ο υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος για τις ευρωεκλογές της ίδιας χρονιάς.

Ψάχνοντας για πάρκινγκ μαζί με τον υποψήφιο του Ποταμιού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη

Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης μιλάει για ένα καφάσι. Ωστόσο, δεν αναφέρεται στην κατασκευή, αλλά στο λάθος τρόπο που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Δηλαδή, όχι για να κουβαλάμε τρόφιμα, αλλά για να κρατάμε θέση πάρκινγκ. Το σποτ αυτό είχε ως κύριο μέλημα να θίξει τις αρχές δικαίου, αλλά και την κακή συνήθεια του λαού με το… καφάσι.

Θυμίσου τη viral καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη

Τέλος, μιλώντας στη Lifo, λίγο πριν την είδηση του διορισμού του στον νέο ανασχηματισμό δήλωσε πως σωστό είναι όλα τα μέλη πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες παρά τις διαφορές τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Στη σημερινή Ελλάδα δεν έχουν χώρο στερεότυπα και προκαταλήψεις. Μια συμπεριληπτική κοινωνία στην οποία όλα τα μέλη της έχουν ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες παρά τις διαφορές τους, δεν είναι μόνο το σωστό και δίκαιο, είναι και προς όφελος όλων. Το ίδιο και μια συμπεριληπτική κυβερνητική πολιτική που αναγνωρίζει τον σύγχρονο πολιτισμό ως πυλώνα της κοινωνικής συνοχής και της ανάπτυξης της χώρας μας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θυμάσαι την viral προεκλογική καμπάνια καφάσι με πρωταγωνιστή τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα