Κάψε 700 θερμίδες στη βόλτα

14:32 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Όπως σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν το ποδήλατο μπορεί να γίνει για εσένα ο σύμμαχος σου στη γράμμωση αλλά και στη καλή ζωή. Τώρα, λοιπόν, ήρθαμε να σου αναλύσουμε τι πρέπει να προσέχεις και να σου τονίσουμε πώς μπορείς να κάψεις 700 ολόκληρες θερμίδες στη βόλτα σου αρκεί να διαρκεί μία ώρα!

Απόλαυσε την ελευθερία που μπορεί να σου προσφέρει μια βόλτα με το ποδήλατο στην ύπαιθρο και δέξου την ενέργεια που η ίδια η φύση θα σου προσφέρει απλόχερα! Βέβαια, μην ξεχνάς να τηρείς κάποιους κανόνες και φυσικά να προσέχεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Βάλε τη σέλα στη σωστή θέση: Πριν ανέβεις
στο ποδήλατο ρύθμισε τη σέλα για να φτάνεις! Πρέπει να πόδια σου να ακουμπούν καλά κάτω για να μπορείς να σταθείς αν πας να πέσεις ή αν σταματήσεις απότομα.Διάλεξε το μέρος: Καλό θα ήταν οι βόλτες σου να γίνονται σε ένα μέρος που γνωρίζεις καλά και όχι σε άγνωστα μέρη που μπορεί να έχουν ανωμαλίες στο έδαφος ή απότομα κατηφορικά σοκάκια.Έλεγξε λάστιχα και φρένα: Πριν ξεκινήσεις τη βόλτα σου βεβαιώσου ότι τα λάστιχά σου είναι καλά φουσκωμένα και πως τα φρένα σου πιάνουν καλά.Φόρα κράνος και επιγονατίδες: Όπου και να κάνεις τη βόλτα σου είναι καλό να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μη χτυπήσεις σε περίπτωση που πέσεις. Προμηθεύσου, λοιπόν, τα απαραίτητα και ξεκίνα να βολτάρεις.

The post Κάψε 700 θερμίδες στη βόλτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα