Η ζήλια σκοτώνει!

19:32 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Όλοι ζηλεύουν στη σχέση τους. Άλλοι σε μεγάλο βαθμό και άλλοι σε μικρό. Σημασία έχει, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεσαι, να φροντίσεις η ζήλια σου να μην γίνει το όπλο, με το οποίο θα σκοτώσεις τη σχέση σου.

Όταν βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται για σκηνές ζηλοτυπίας, δεν μπορώ παρά να αρχίσω να γελάω. Η μόνη περίπτωση, που δεν θα γελάσω, είναι όταν αυτός που τσακώνεται είναι ψηλός και καράφλας. Τους φοβάμαι τους ψηλούς καράφλες. Ο λόγος, λοιπόν, που αντιδρώ έτσι είναι επειδή ξέρω πως το 80% των καυγάδων, που έχουν ως θέμα τη ζήλια, δεν στέκουν και έχουν να κάνουν με κόμπλεξ. Θα σας δώσω

ένα παράδειγμα με μια συνομιλία του ζευγαριού.

Γυναίκα: Μου έστειλε ο πρώην μου στο Facebook σήμερα.

Άντρας: Ποιος απ’όλους;

Γυναίκα: Ο Χαρίλαος. Θυμάσαι αυτόν που σου είχα πει πως πήγαμε μαζί διακοπές;

Άντρας: Ποιος; Ο ψηλός ο γυμναστής;

Γυναίκα: Ναι!

Άντρας: Και τι θέλει ο βλάκας;

Γυναίκα: Τίποτα βρε χαζό. Να δει τι κάνω.

Άντρας: Κεφτεδάκια κάνεις. Τι κάνεις; Δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν βρίσκει να τον βάλει πουθενά και στέλνει ξαφνικά;

Γυναίκα: Τι έπαθες τώρα;

Άντρας: Τι να έπαθα μωρέ; Μήπως να βγείτε και για κανα καφέ; Λέω εγώ τώρα! Άντε από κει με το κάθε βλάκα πέφτουλα.

Αυτό, λοιπόν, φίλοι αναγνώστες ήταν ο λάθος χειρισμός του άντρα. Αν πανέξυπνε φίλε μου δεν ήθελε να μάθεις, πως μιλά με τον πρώην της, δεν θα το μάθαινες ποτέ. Για να στο λέω προφανώς δεν την απασχολεί καν και στο αναφέρει γιατί δεν θέλει να σου κρύβει τέτοια πράγματα. Αλλά όχι. Εσύ θα σκεφτείς κατ’ευθείαν πως μετά από λίγες μέρες θα είναι οι δύο τους στο κρεβάτι.

Ας περάσουμε όμως και στο λάθος διάλογο που κάνει μια γυναίκα, όταν κάτι την ενοχλεί.

Άντρας: Μωρό μου θα πάω για καφέ με τα παιδιά.

Γυναίκα: Πού;

Άντρας: Εδώ δίπλα στο στέκι μας.

Γυναίκα: Ποιοι θα είναι;

Άντρας: Εγώ, ο Μήτσος, ο Άγγελος και η Δήμητρα με την Μαρία.

Γυναίκα: Ποιες είναι αυτές;

Άντρας: Δύο φίλες του Άγγελου από τη δουλειά. Κάτι πρέπει να παίζει με την μία.

Γυναίκα: Και την άλλη γιατί την έφερε; Για να παίξει και ο φίλος του; Εγώ γιατί να μην έρθω; Σας κάνω χαλάστρα μήπως; Χέστηκα τι θα κάνετε. Στο διάολο να πάτε και να κάνετε και όργια με τις φίλες σας. Βαρέθηκα και κουράστηκα μόνο εγώ να πληγώνομαι.

Άντρας: (Δεν υπάρχει απάντηση καθώς κατάλαβε που πάει το πράγμα και έφυγε όταν άρχισε να διαολοστέλνει η γυναίκα)

Και έτσι, μ” αυτό το τρόπο, η γυναίκα καταφέρνει να βγάλει φοβίες, κόμπλεξ και νεύρα ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά, που τα μαθηματικά της πρώτη δημοτικού θεωρούνται εξίσωση Πανεπιστημίου. Γιατί πρέπει κάθε γυναίκα, που είναι δίπλα μας, να θέλει να το κάνει μαζί μας; Μας έχετε βάλει τόσο ψηλά; Προσωπικά, όταν, καμιά φορά, η κοπέλα μου κάνει θέμα για το ποιες είναι δίπλα μου και μου λέει πως θέλουν να κάνουν κάτι μαζί μου, μπορώ να πω πως παραξενεύομαι. Κάθομαι και σκέφτομαι πως υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή είμαι τόσο όμορφος και ακαταμάχητος ή είναι ζηλιάρα. Ευτυχώς, έχω καθρέφτη και κατέληξα στο δεύτερο.

Δεν είναι ανάγκη να κράζετε τον σύντροφο σας, όλη την ώρα, για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ. Προσπαθήστε να κερδίσετε ενέργεια από τους καυγάδες και να την σπαταλήσετε στο κρεβάτι. Τουλάχιστον εκεί θα το ευχαριστιέστε.

The post Η ζήλια σκοτώνει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα