Η τηλεοπτική επιστροφή της Λασκαράκη- Το story που αποκάλυψε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει

10:51 13/7/2021 - Πηγή: iPop

Η τηλεοπτική επιστροφή της Λασκαράκη είναι γεγονός. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πού θα την βλέπουμε την ερχόμενη σεζόν, μέσα από ένα Instagram story της!

Η προηγούμενη σεζόν βρήκε την ηθοποιό εκτός των τηλεοπτικών δρώμενων, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια και ο Λευτέρης Σουλτάτος σε δηλώσεις τους, στην καραντίνα πέρασαν πολύ χρόνο μαζί και το βίωσαν ήρεμα.

Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή της επιστροφής και η επιστροφή μόλις έγινε γνωστή. Πολλά είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για το πού θα δούμε την Βάσω Λασκαράκη

την επόμενη σεζόν, όμως, τώρα ξέρουμε!

Η ηθοποιός θα βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών στη νέα σειρά της ΕΡΤ1.

Η κρατική τηλεόραση εντάσσει στο πρόγραμμά της μια ακόμα καθημερινή σειρά, κωμωδία, με τίτλο «Σε ξένα χέρια».

Στη σειρά, με σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Ρένια Λουιζίδου.

Δες το πρώτο teaser του Καρτ ποστάλ της Βικτόρια Χίσλοπ με τον Aνδρέα Κωνσταντίνου

Εκτός, όμως, απ’ αυτούς, η Βάσω Λασκαράκη θα βρίσκεται επίσης στη σειρά, όπως αποκάλυψε η ίδια μ’ ένα Instagram story της, στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το σενάριο για τον ρόλο της.

Τα πρώτα γυρίσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου και οι συντελεστές, όπως είναι φυσικό, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Η επιβεβαίωση για την τηλεοπτική επιστροφή της Λασκαράκη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η τηλεοπτική επιστροφή της Λασκαράκη- Το story που αποκάλυψε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα