Η εκθαμβωτική Bella Hadid τράβηξε τα βλέμματα με το φόρεμα και το περίτεχνο κόσμημά της στο Φεστιβάλ των Καννών

17:19 12/7/2021 - Πηγή: iPop

Η εμφάνιση της Bella Hadid στο Φεστιβάλ των Καννών τράβηξε όλα τα βλέμματα και το look της έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά. Το super model δεν φόρεσε μια απλή μαύρη τουαλέτα αλλά το πιο επιβλητικό κομμάτι της συλλογής του Daniel Roseberry για το φθινόπωρο του 2021 και τον οίκο Schiaparelli και κατόρθωσε να γίνει η πρωταγωνίστρια στο κόκκινο χαλί.

Bella Hadid at the 2021 Cannes

Film Festival pic.twitter.com/4Y2YdO1eBr

— CRAVE (@ofclcrave) July 12, 2021Η εμφάνιση της Bella Hadid στο Φεστιβάλ των Καννών που εντυπωσίασε

Κάννες 2021: Η Marion Cotillard σε εμπνέει να φορέσεις τα biker shorts σου

Πρόκειται για ένα κομψό, μακρύ φόρεμα με επένδυση στους ώμους και ντεκολτέ το οποίο έφτανε κάτω από το στήθος. Το γυμνό μέρος κάλυπτε ένα εντυπωσιακό και υπερμεγέθες χρυσό κόσμημα από ορείχαλκο σε σχήμα που ομοίαζε στην τραχεία και τους βρόγχους του ανθρώπινου σώματος. Το συγκεκριμένο αριστούργημα συνδύασε με έναν απλό κότσο και ένα δραματικό smokey eye look.

bella hadid’s schiaparelli couture dress details pic.twitter.com/IXoHfUgDsM

— bl (@bellalooks) July 11, 2021

Τα looks που δεν πρέπει να χάσεις από το 74ο ετήσιο Φεστιβάλ Καννών 2021

Η κολεξιόν του οίκου Schiaparelli παρουσιάστηκε πολύ πρόσφατα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και φημολογείται πως η Bella Hadid ενώ βρισκόταν ήδη στις Κάννες επισκέφτηκε την γαλλική πρωτεύουσα για να δοκιμάσει το δημιούργημα που θα την έκανε να ξεχωρίσει στο κόκκινο χαλί λίγες μέρες αργότερα. Ήδη με την πρώτη της εμφάνιση στην πρεμιέρα του 74ου φεστιβάλ φορώντας ένα vintage εφαρμοστό φόρεμα με μαύρο τούλι και ασορτί μπούστο του Jean Paul Gaultier από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2002 είχε τραβήξει τα βλέμματα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το look της Bella Hadid κόβει την ανάσα αφού το μοντέλο είχε επίσης εντυπωσιάσει στο φεστιβάλ των Καννών το 2016 με το κόκκινο σατινέ φόρεμα του Alexandre Vauthier.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η εκθαμβωτική Bella Hadid τράβηξε τα βλέμματα με το φόρεμα και το περίτεχνο κόσμημά της στο Φεστιβάλ των Καννών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα