Γρήγορα κόλπα ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες

13:32 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος σου είναι πιεσμένος! Δεν προλαβαίνεις να απολαύσεις ούτε το μπάνιο σου γιατί βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα! Εύχεσαι η μέρα να είχε έστω δύο ώρες παραπάνω αλλά επειδή δεν γίνονται θαύματα βρήκαμε για σένα μερικά γρήγορα κόλπα ομορφιάς που απευθύνονται φυσικά σε πολυάσχολες γυναίκες, όπως είσαι εσύ!

Ποια είναι τα κόλπα ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες;Δεν προλαβαίνεις να λουστείς με το σωστό τρόπο! Δηλαδή περνώντας δύο χέρια το σαμπουάν και στη συνέχεια τη μάσκα μαλλιών; Κόψε τη διαδικασία στη μέση! Βρέξε καλά τα μαλλιά σου και κάνε μόνο τη μάσκα που θα δώσει λάμψη
στα μαλλιά σου! Έτσι, μπορείς να μεταφέρεις το κανονικό σου λούσιμο δύο μέρες μετά που θα έχεις περισσότερο χρόνο.Ξυρίσου στο ενδιάμεσο! Την ώρα που περιμένεις να δράσει η μάσκα στα μαλλιά σου είναι η σωστή στιγμή για να ξυριστείς! Ξεκίνα και μέχρι να ξεπλύνεις τη μάσκα σου θα έχεις τελειώσει. Για να κάνεις ακόμα πιο γρήγορο το ξύρισμα σου και να μην χρειαστείς καν γαλάκτωμα σώματος μετά, ξύρισε τα πόδια σου με μάσκα μαλλιών αντί για αφρό ή σαπούνι.Δώσε στο πρόσωπο σου χρώμα σε δύο μόνο λεπτά. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις ολοκληρωμένη περιποίηση στο πρόσωπό σου κάνοντας peeling και βάζοντας μάσκα. Πριν αρχίσεις να αγχώνεσαι, άνοιξε το ψυγείο σου και κοίτα τι φρούτα έχεις. Κόψε ένα στη μέση (κατά προτίμηση φράουλα ή μάνγκο) και πέρνα με αυτό το πρόσωπο σου. Σε δύο μόνο λεπτά θα νιώθεις φρέσκια και αναζωογονημένη.Αμέσως μόλις βγεις από την μπανιέρα και βάλεις την πετσέτα στα μαλλιά σου για να απορροφήσουν το περιττό νερό, μπορείς να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου. Σκούπισε καλά τα πόδια σου και αφού δε θα χρειαστεί να βάλεις γαλάκτωμα, βάλε κρέμα για την κυτταρίτιδα.Δάμασε τη ζούγκλα. Για να μην ηλεκτρίζονται κάθε φορά τα μαλλιά σου όταν χτενίζεσαι, ψέκασε τη βούρτσα με λίγη λακ. Χτενίσου και θα δεις πως ο στατικός ηλεκτρικός δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.Κάνε το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο! Πριν βάλεις κραγιόν στα χείλη σου πέρνα λίγο κονσίλερ! Το κραγιόν θα μείνει στα χείλη σου περισσότερη ώρα και το χρώμα του θα είναι ακόμα πιο έντονο.

The post Γρήγορα κόλπα ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα