Είναι επίσημο! Η JLo και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν! Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον γάμο τους και η ιστορία πίσω από το εμβληματικό νυφικό

11:51 18/7/2022 - Πηγή: iPop

Επιτέλους! Το περιμέναμε τόσο καιρό και σίγουρα είναι ο γάμος της χρονιάς! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν επίσημα και η αγαπημένη μας σταρ είναι πιο όμορφη από ποτέ ντυμένη στα λευκά! Φωτογραφίες και βίντεο διέρρευσαν κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε!

Μήνες μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα τους, τον Απρίλιο του 2022, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Νεβάδα το Σαββατοκύριακο και παντρεύτηκε

σε μια «μικρή» τελετή! «Ήταν σούπερ, σούπερ μικρός ο γάμος. Ήθελαν απλώς να παντρευτούν και έτσι παντρεύτηκαν», αποκάλυψε μία πηγή στο People.

Η JLo επέλεξε δύο φορέματα για την συγκεκριμένη περίσταση, το πρώτο, μάλιστα, ήταν ένα φόρεμα το οποίο ήταν συναισθηματικά δεμένο μαζί με την νύφη.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Η ρομαντική τελετή και οι νέες φωτογραφίες!

«Έχω αυτό το φόρεμα τόσα χρόνια, και το φύλαγα, το πρόσεχα, το έσωσα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου», αποκάλυψε η Lopez καθώς έδειξε το κλασικό, boatneck σχέδιο σε ένα συναισθηματικό βίντεο που μοιράστηκε την Κυριακή, 17/7.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Από την πλευρά του, ο Affleck φόρεσε ένα λευκό σμόκιν. Απλό, αλλά πανέμορφο!

«Έτσι με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία κι ένα σακάκι από την ντουλάπα του Ben, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας», έγραψε η Jennifer Lopez στο On the JLo.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπημένη μας Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους πέρυσι.

Μάλιστα, η Jennifer Lopez σε μία συνέντευξή της είχε αποκαλύψει τι είναι αυτό που κάνει την σχέση τους διαφορετική τώρα σε σύγκριση με πριν από 18 χρόνια, λέγοντας: «Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή, έχουμε παιδιά τώρα και έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων».

«Είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα που αυτό συνέβη με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας, όπου μπορούμε πραγματικά να εκτιμήσουμε και να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον», συνέχισε η Jennifer Lopez. «Πάντα το κάναμε, αλλά τώρα λίγο περισσότερο, γιατί γνωρίζουμε ότι η ζωή μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις».

Λίγο καιρό μετά η Jennifer Lopez αποκάλυψε πώς ο Ben Affleck της έκανε πρόταση γάμου ενώ εκείνη ήταν στο μπάνιο.

«Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“! Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη;»

«Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα. Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να έχει δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», σχολίασε δείχνοντας το πράσινο διαμάντι των, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ben Affleck από την άλλη, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι νιώθει «τυχερός» που του δόθηκαν δεύτερες ευκαιρίες, τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και ελπίζουμε να μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες», είπε. «Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι πραγματικά για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρέχονται από αυτή την ανάπτυξη είναι η δεύτερη ευκαιρία. Σίγουρα προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ. Δεν είχα πάντα επιτυχίες, αλλά σε περιπτώσεις που το έχω κάνει, αποδείχτηκε ότι ήταν οι καθοριστικές πτυχές της ζωής μου». 

Τώρα εμείς τι να πούμε γι’ αυτούς τους δύο ανθρώπους; Να ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο! Η JLo και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν! Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον γάμο τους και η ιστορία πίσω από το εμβληματικό νυφικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
JLo,Ben Affleck