Μαγείρεψε το κοτόπουλο με σως βινεγκρέτ και απογείωσέ το – Η συνταγή που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους!

16:35 18/7/2022 - Πηγή: iPop

Ήρθε η στιγμή να γευτείς ένα πολύ διαφορετικό κοτόπουλο από τα συνηθισμένα! Φυσικά και μιλάω για το κοτόπουλο με βαλσάμικο και μέλι! Πρόκειται για μία εναλλακτική συνταγή που απογειώνει το στήθος κοτόπουλου και θα σε κάνει να την αναζητάς ξανά και ξανά! Την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και είναι ιδανική και για ένα πιο επίσημο τραπέζι!

Συνταγή για κοτόπουλο

στο φούρνο με σπαράγγια που θα πείσει τα παιδιά σου να φάνε λαχανικά

Κοτόπουλο με βαλσάμικο και μέλι: Τα υλικά που θα χρειαστείς ¼ φλιτζάνι dressing βινεγκρέτ3 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι⅛ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς1 κιλό στήθος κοτόπουλου2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι, για γεύσηπιπέρι, για γεύση1 κιλό φρέσκα σπαράγγια, κομμένα1 ½ φλιτζάνι καρότο 1 φλιτζάνι ντοματίνια

Κοτόπουλο ή μπέικον; Και τα δύο σ’ ένα πεντανόστιμο πιάτο!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μπολ ανακάτεψε το dressing, το βαλσάμικο ξύδι, το μέλι και τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, και άφησέ τα στην άκρη. Αλατοπιπέρωσε το κοτόπουλο.Μαγείρεψε το κοτόπουλο από τη μία πλευρά για 10 λεπτά και μετά γύρισέ το. Πρόσθεσε το μισό μείγμα του dressing και μαγείρεψε για άλλα 10 λεπτά. Οι χυμοί του κοτόπουλου πρέπει να είναι καθαροί. Άφησε το κοτόπουλο στην άκρη.Πρόσθεσε τα σπαράγγια, τα καρότα και τις ντομάτες στο ίδιο τηγάνι, αλατοπιπέρωσε και ανακάτευε συχνά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, περίπου 4 λεπτά. Πρόσθεσε το υπόλοιπο μείγμα dressing στο τηγάνι και μείωσε για περίπου ένα λεπτό, μέχρι να πήξει η σάλτσα. «Ντύσε» το κοτόπουλο και τα λαχανικά με τη σάλτσα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαγείρεψε το κοτόπουλο με σως βινεγκρέτ και απογείωσέ το – Η συνταγή που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα