Η πιο θρεπτική και πικάντικη σως που θα λατρέψεις!

14:48 20/6/2020 - Πηγή: iPop

Θρεπτική και πικάντικη σως συγχρόνως γίνεται; Μα φυσικά! Και σου έχουμε την κατάλληλη συνταγή για να τη φτιάξεις με τα χεράκια σου. 

Νόστιμη η μαγιονέζα αλλά βαριά και παχυντική. Γι’ αυτό και σήμερα φτιάχνουμε μια σως που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά κι όχι απλά θα λατρέψεις, αλλά θα συνοδεύεις… κάθε σου πιάτο με αυτή. Είσαι έτοιμος να μπεις στην κουζίνα και να την φτιάξεις; Η συνταγή είναι πολύ απλή, γρήγορη κι εύκολη!

Χάρη σ’ αυτή τη θρεπτική και πικάντικη σως θα γεμίσεις με ενέργεια, αφού θα προσλάβεις βιταμίνες που ο οργανισμός σου χρειάζεται. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε αρκετά

γεύματά σου, ενώ πηγαίνει υπέροχα με κάθε είδος κρέατος.

Φτιάχνουμε την καλύτερη σως για το κοτόπουλο! 

Τι θα χρειαστείς για την θρεπτική και πικάντικη σως;1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο3 κουταλιές λευκό ξίδι1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτιΜια πρέζα κύμινο1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα κόλιανδρου1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα ρίγανης1 ματσάκι μαϊντανό πλυμένο και κομμένοΠώς θα τη φτιάξεις;Σ’ ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη σάλτσα.Τοποθετούμε το μείγμα μας σ’ ένα μπολ ή βαζάκι κι η σως μας είναι έτοιμη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Κι αν δεν είσαι λάτρης των λαχανικών και αυτών των γεύσεων, μήπως να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό;

Η συνταγή για να φτιάξεις μόνος σου τη σωστή BBQ σως!

Photo: Unsplash/ Aarón Blanco Tejedor

Το άρθρο Η πιο θρεπτική και πικάντικη σως που θα λατρέψεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα