3 summer prints που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

14:06 20/6/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι έχει έρθει κι εσύ θες να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις. Μ’ αυτά τα summer prints σίγουρα θα το πετύχεις και με το παραπάνω. 

Τι θα φορέσεις φέτος το Καλοκαίρι; Ψάχνεις μανιωδώς τη ντουλάπα σου κι όλα τα ρούχα σου σού φαίνονται χάλια; Θες να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Σου έχουμε την απάντηση,

χάρη στα summer prints που θα αγαπήσεις και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, αφού θα ταιριάξουν τέλεια με το στυλ σου, τα αξεσουάρ σου και τις περισσότερες περιστάσεις στην καθημερινότητά σου -για να μην πούμε με όλες.

Τα summer prints που θα σου χρειαστούν το Καλοκαίρι

Όταν πρόκειται για μια νέα αγορά, είναι καλό να σκέφτεσαι τις δυνατότητές της μακροπρόθεσμα. Θα αντέξει στο χρόνο; Θα συνεχίσει να σου αρέσει μετά από ένα, δύο ή και πέντε χρόνια; Μερικά ρούχα, άλλωστε, είναι διαχρονικά κι όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένουν στη μόδα.

Πολλά μπορείς να αγοράσεις, όμως αυτά τα καλοκαιρινά prints δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ και θα ταιριάξουν τέλεια με το σώμα σου.

Πουά 

Διαχρονικό και αγαπημένο. Το πουά είναι τέλειο και το Καλοκαίρι. Σε κάνει ακόμα πιο κομψή και συνδυάζεται εύκολα με τσάντα, παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ. Πέρα από τα ρούχα, το πουά είναι υπέροχο και σε μαγιό.

Pexels

Το φλοράλ φόρεμα της Kate Middleton που μπορείς να κάνεις δικό σου!

Ριγέ 

Το ριγέ που τόσο πολύ έχεις αγαπήσει θα σου χρησιμεύσει πολύ και το Καλοκαίρι. Ακόμα κι ένα ριγέ φόρεμα είναι μια υπέροχη λύση, ώστε να μην ψάχνεις τι θα συνδυάσεις με τι.

Unsplash/ Isabela Kronemberger

Gingham 

Οι παλιές το αποκαλούσαν στα ελληνικά “γκικάν” και στην ουσία είναι μια λέξη που περιγράφει το χαρακτηριστικό καρό print που βλέπει κανείς σε ρετρό αισθητικής ρούχα των 50s, 60s. Τουλάχιστον ένα ρούχο με αυτό το print επιβάλλεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου!

Unsplash/ Tamara Bellis

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Tie-dye: Το trend του ’60 είναι πιο επίκαιρο από ποτέ | Πώς θα το εντάξεις στη ντουλάπα σου;

Photo: Pexels

Το άρθρο 3 summer prints που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα