Είναι οριστικό: Τέλος ο Γιάννης Στάνκογλου απ’ τις Άγριες Μέλισσες

20:37 19/6/2020 - Πηγή: iPop

Τέλος ο Γιάννης Στάνκογλου απ’ τις Άγριες Μέλισσες όπως δήλωσε και ο ίδιος, πλέον επίσημα, σε συνέντευξή του στον «Τηλεθεατή».

Απάντηση στο τι θα συμβεί με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη φημολογούμενη αποχώρησή του!

Ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τι θα γίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είχαν ακουστεί, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ολοκληρώνεται ο κύκλος των εμφανίσεών του στη σειρά.

Πότε θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και πώς θα αποχωρήσει; Οι απαντήσεις παρακάτω!

Τέλος ο Γιάννης Στάνκογλου απ’ τις Άγριες
ΜέλισσεςΔιαβάζουμε το τελευταίο διάστημα πολλά σενάρια για την ολοκλήρωσή του ρόλου και για πιθανή αποχώρησή σας από τη σειρά. Να διευκρινίσουμε τι ισχύει και τι όχι;«Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα».Είναι οριστικό και όχι κάτι που μπορεί να ανατραπεί, ανάλογα με το πώς θα πάει η ιστορία;«Νομίζω πως είναι οριστικό. Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του».Εντελώς στα χέρια του; Θα κρεμαστεί;«Δεν ξέρουμε και αν ξέρουμε, δεν λέμε…».Πώς είναι το πλαίσιο της συνεργασίας σας στις «Άγριες μέλισσες»;«Είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το σενάριο στα χέρια μου και άρχισα να διαβάζω, κατάλαβα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Μελίνα και οι συνεργάτες της ξέρουν τι θα πει σενάριο, τι θα πει ανατροπή και πώς στήνεις μια ιστορία -και μάλιστα σε καθημερινή σειρά, που είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Οι περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων

Το άρθρο Είναι οριστικό: Τέλος ο Γιάννης Στάνκογλου απ’ τις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα