Η «Ώρα της Γης» έφτασε και όλοι κλείνουμε τα φώτα: Εκπληκτικά στιγμιότυπα από όλο τον πλανήτη (photos/vid)

21:08 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Για μια ακόμα χρονιά, από τη μια άκρη του κόσμου ως την άλλη σβήνουμε όλοι τα φώτα για να βοηθήσουμε όλοι και ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβουμε δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Τα πρώτα φώτα έσβησαν στην Αυστραλία με την εικόνα της όπερας του Σύδνεϋ να είναι όπως ήταν φυσικό η νούμερο ένα αντιπροσωπευτική φωτογραφία, ενώ ακολούθησαν και άλλες χώρες όσο ο πλανήτης γύριζε και έφτανε η συγκεκριμένη ώρα και σε άλλους τόπους.


Το 2016 ήταν η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη!

Σηματοδότησε το τρίτο συνεχόμενο ετήσιο ρεκόρ θερμότητας. Ένα γεγονός πρωτοφανές από το 1880 που άρχισε η καταγραφή των θερμοκρασιών. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε ενεργά στη συγκεκριμένη δράση αφού η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF), η διοργανώτρια μη κυβερνητική οργάνωση τονίζει ότι «από την 1η «Ώρα της Γης» – τότε μοναδικό γεγονός, στο Σίδνεϊ – το ζήτημα του κλίματος σημείωσε πρόοδο, αλλά η επιτακτικότητα ανάληψης δράσης παραμένει πολύ μεγάλη, ενώ τα ρεκόρ θερμότητας συνεχίζονται».

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από διάφορα μέρη της γης την «Ώρα της Γης»:Κίνα

Χονγκ Κονγκ

Ταϊβάν

Αζερμπαϊτζάν

Μαλδίβες

Σιγκαπούρη

Νότια Κορέα

Αρμενία

Μπουτάν

Αυστραλία

Ιαπωνία

Photos-video/πηγή: Reuters, WWF

The post Η «Ώρα της Γης» έφτασε και όλοι κλείνουμε τα φώτα: Εκπληκτικά στιγμιότυπα από όλο τον πλανήτη (photos/vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα