Η μαντινάδα στον Κυριάκο και οι ρακές(Vids)

18:07 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μετά την παρέλαση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδευόταν από την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη βρέθηκε με φίλους και στελέχη του κόμματος σε καφετέρια της πόλης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με ένα ζεστό χειροκρότημα

από τους θαμώνες του καταστήματος και μάλιστα ένας από αυτούς του επιφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη, να του απαγγείλει μια μαντινάδα με την οποία τον προέτρεπε να μην ψηφίσει τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κρητικός δεν προσκυνά, είναι σκληρός σαν πέτρα
Να μην ψηφίσεις πρόεδρε, του ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα», απήγγειλε ο κρητικός στον Κυριάκο Μητσοτάκης ο οποίος δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την κίνηση του ηλικιωμένου.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε σε χαλαρό κλίμα με τα στελέχη και τους φίλους του, τσουγγρίζοντας ρακές φυσικά.

Το αγαπημένο παραδοσιακό ποτό της Κρήτης δεν θα μπορούσε να έλειπε από το τραπέζι. Η ποσότητα της κατανάλωσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ωστόσο η «Ελληνοφρένεια» περιμένει πως και πως στη γωνία για να φτιάξει νέο βίντεο.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τι έγινε κατά την τελευταία επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη σύμφωνα με την εκπομπή «Ελληνοφρένεια» που προβάλλεται στον Alpha.

Photo-Video/Πηγή: goodnet.gr, ellinofreneianet.gr

The post Η μαντινάδα στον Κυριάκο και οι ρακές(Vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα