Ο χίπστερ bodyguard των σταρ του Χόλιγουντ θύμα τροχαίου

20:51 25/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη δημοσιότητα έδωσε ο χίπστερ bodyguard των σταρ του Χόλιγουντ φωτογραφίες του στις οποίες απεικονίζεται πολύ άσχημα χτυπημένος.

Ο 30χρονος bodyguard του Τομ Κρουζ, της Τζένιφερ Άνιστον, του Μπραντ Πιτ, του Τομ Χανκς, του Τζορτζ Κλούνει και δεκάδων άλλων ανέβασε

στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες του μετά από επίθεση που δέχτηκε, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του κι εξαφανίστηκε.

Ο Steve Meredith όπως ανέφερε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του, στον Α38 στο Tewkesbury, Gloucestershire, είδε ένα Renault Megane,να έρχεται σαν τρελό αναβοσβήνοντας τα φώτα και κορνάροντας.Γι αυτό έκανε στην άκρη να τοο αφήσει να περάσει στον αυτοκινητόδρομο, και του έκανε σήμα να δει αν είναι εντάξει. Έκείνο όμως έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο παρμπριζ και να τραυματιστεί σοβαρά. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τον σοβαρά τραυματισμένο.

Ο γοητευτικός σωματοφύλακας, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση στο κόκκινο χαλί με το… γενειοφόρο look του και το έντονο βλέμμα του ανήρτησε τις φωτογραφίες του μέσα από το ασθενοφόρο αφού δέχτηκε τις πρώτες βοηήθειες ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί ο δράστης.

Το ο 34χρονος σωματοφύλακας είχε δώσεισυνέντευξη γαι τη δουλειά του και για το πώς έγινε φίλος με τυος σταρ του Χόλιγουντ.

Ο πανύψηλος άντρας είπε ότι πηγαίνει στο γυμανστήριο κάθε μέρα για δύο ώρες και πηγαίνει επίσης για τρέξιμο.»Πρέπει να είμαι σε καλή φόρμα» είπε.

Εργάζεται στον τομεά παροχής υπηρεσιών ασφάλειας από τα 18του και τα τελευταία 8 χρόνια είναι στην υπηρεσία των διασήμων.

Όταν πρωτοξεκίνησα ένοιωθα δέος γι’αυτούς λέει ο Meredith και συμπληρώνει: Σκεφτόμουν, ουαου εκεί είναι ο Τομ Χανκς και μου μιλάει, αλλά με τον καιρό το συνήθισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα