Σοκαριστική δήλωση ΄Άδωνι: Επιχειρεί να συνδέσει Βαξεβάνη και τρομοκράτες

20:45 25/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η δήλωσε του Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία επιχείρησε να συνδέσει τα δημοσιεύματα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη με την τρομοκρατική δράση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς’.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που κατηγορούσε

την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου ότι αρνήθηκε να δώσει στην αρμόδια ανακρίτρια σημαντικούς φακέλους για τα εξοπλιστικά προγράμματα -φακέλους, οι οποίοι αφορούσαν τον πρώην υπουργό Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου και τον επιχειρηματία και μεσάζοντα όπλων Θωμά Λιακουνάκο. Την καταγγελία έχει υποβάλλει η ίδια η ανακρίτρια.

Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε την παραίτηση της κυρίας Ράικου, την οποία συνόδευσε με βολές για «παράκεντρα εξουσίας» που στοχεύουν -όπως είπε- στη συγκάλυψη του σκανδάλου Νοvartis. Όσο για την καταγγελίας τη ανακρίτριας, τη χαρακτήρισε «τουλάχιστον ανεξήγητη» και υπένθύμισε ότι με δικές της ενέργειες διερευνάται εξονυχιστικά η υπόθεση για τον κ. Παπαντωνίου και με δική της δίωξη προφυλακίστηκε ο Θωμάς Λιακουνάκος.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Μόλις ο κ. Βαξεβάνης βάζει πρωτοσέλιδο για την Εισαγγελέα κυρία Τσατάνη, την άλλη μέρα οι τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς τής βάζουν βόμβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα