Δείτε: Ο Stephen Hawking δίνει διαλέξεις μέσω… ολογράμματος!

19:36 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Εξαιρετικός όπως πάντα ήταν ο διασημότερος ίσως φυσικός της εποχής μας Stephen Hawking, ο οποίος αυτή τη φορά δεν έκλεψε την παράσταση μόνο για τις τρομερές ιδέες και τις πρωτοποριακές απόψεις αλλά και για τον τρόπο που αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη διάλεξή του.

Μέσω ολογράμματος λοιπόν, ο Stephen Hawking, μίλησε στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί σε αμφιθέατρο του Χονγκ Κονγκ, για την πολιτική σκηνή και πως έχει διαμορφωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο,

κάνοντας ειδική αναφορά στην εκλογή Trump που την χαρακτήρισε «επιτυχία της ακροδεξιάς» και τις επιπτώσεις αυτής όχι μόνο σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και επιστημονικό.

Παράλληλα, ο φημισμένος φυσικός αναφέρθηκε στην τεχνολογία και την επιρροή της σε όλους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου ενώ απάντησε σε ερωτήματα για την καριέρα, τη ζωή του και το ενδεχόμενο ύπαρξης ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για το Brexit και τις επιπτώσεις σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα.

Η τεχνολογία του ολογράμματος έχει εξελιχθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά, διευκολύνοντας τέτοιες δράσεις. Για τον Stephen Hawking, όπου λόγο της πλάγιας αμυατροφικής σκλήρυνσης από την οποία πάσχει είναι παράλυτος και ικανός να επικοινωνεί μόνο μέσω υπολογιστή και φωνητικού συνθεσάιζερ, η συγκεκριμένη τεχνολογία του επιτρέπει να μιλήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη χωρίς να επιβαρύνει περαιτέρω την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο από τη μοναδική διάλεξη και ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε και εμείς να το δούμε μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας εδώ, στην Ελλάδα.

Photo-Video/Πηγή: Afp News Agency

The post Δείτε: Ο Stephen Hawking δίνει διαλέξεις μέσω… ολογράμματος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα