Η νέα τάση στο πορνό που μπορεί να σου αρέσει!

18:31 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Για πολλούς το να βλέπουν πορνό είναι τόσο εθιστικό όσο το να κάνουν ναρκωτικά! Κι αν νομίζεις πως αυτό ισχύει μόνο για τους άνδρες, να σε ενημερώσουμε ότι τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες γυναίκες παρακολουθούν ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Υπάρχει, όμως, και μια άλλη μερίδα ανθρώπων που τους αρέσει να ακούν πορνό αλλά όχι και να βλέπουν! Για όλους αυτούς, λοιπόν, υπάρχει μια νέα τάση που δεν είναι άλλη απ’ τα sex podcasts!

Για πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες το ν’ ακούνε πορνό είναι 5.000 φορές πιο ωραίο απ’ το να το βλέπουν! Τώρα, με τα sex podcasts είναι πανεύκολο το ν’ ακούς μόνο πορνό χωρίς να έχεις εικόνα.

Τι είναι τα sex podcasts;

Αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι, περιεχόμενο για ενήλικες, το οποίο ακούς αντί να βλέπεις. Όπως ακριβώς και με το κλασικό πορνό, υπάρχουν πολλά sites και υπηρεσίες που προσφέρουν ηχητικά πορνό.

Ποια είναι τα καλύτερα sites με sex podcasts;Dipsea

Πληρώνοντας 8,99 δολάρια τον μήνα ή 48 δολάρια τον χρόνο, το Dipsea σου προσφέρει πολλές επιλογές με sex podcasts. Εάν ψάχνεις για ερωτικές ιστορίες που πραγματικά αξίζουν, μπορείς να επενδύσεις σ’ αυτό το site που θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένη.

Εκτός απ’ τους ήχους του ερωτικού παιχνιδιού, το Dipsea εξιστορεί ερωτικές ιστορίες πραγματικά μοναδικές. Στα συν του, είναι ότι είναι φτιαγμένο από γυναίκες, επομένως ξέρουν τι ακριβώς ψάχνεις ν’ ακούσεις!

Quinn

Το Quinn είναι ιδανική επιλογή εάν θέλεις κάτι σύντομο. Έχει short audio sex stories διάρκειας από 4 έως 20 λεπτά. Το site είναι user friendly και απλό, ενώ προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη πορνό.

Υπάρχουν 53 tags, επομένως μπορείς να διαλέξεις το είδος που σου αρέσει για ν’ ακούσεις, ενώ εάν βρεις κάποιο δημιουργό που σε εμπνέει, μπορείς να δεις όλες τις ιστορίες μόνο από εκείνον!

Bawdy Storytelling

Οι ιστορίες του Bawdy Storytelling είναι λίγο μεγαλύτερες από εκείνες των παραπάνω sites, ποικίλουν από 30 λεπτά μέχρι 1 ώρα. Είναι free, αλλά θέλουν μεγαλύτερη επένδυση χρόνου!

Το κάθε podcast επεισόδιο είναι μια αληθινή ιστορία! Αληθινοί άνθρωποι κάνουν submit τις αληθινές ιστορίες τους.

Οι ιστορίες που θα ακούσεις δεν προσφέρουν απλώς σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά σε γεμίζουν με πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Έχουν έναν θεατρικό και σέξι χαρακτήρα που δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα!

Δες ακόμα:

Γέλιο μέχρι δακρύων! Πορνοστάρ διδάσκουν σε μαμάδες στάσεις του σεξ! (NSFW)

Photo: Unsplash

Το άρθρο Η νέα τάση στο πορνό που μπορεί να σου αρέσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτικεσ ιστοριεσ πορνο, πορνο ιστοριες
Τυχαία Θέματα