Η νέα δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ που έχει προκαλέσει αίσθηση

08:58 7/6/2019 - Πηγή: iPop
Τα νέα για τον Σουμάχερ είναι ευχάριστα και δίνουν μια ελπίδα… Τι δήλωσε ο πρώην CEO της Formula 1 εν όψει και του ντοκιμαντέρ για τον Σουμάχερ;

Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια μετά το ατύχημα του Μικαέλ Σουμάχερ και όλοι περιμένουν και ελπίζουν να γίνει καλά, να σταθεί ξανά στα πόδια του, να μιλήσει, να αναφερθεί σε όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς τα νέα

για τον Σουμάχερ είναι θετικά ή αλλιώς θα τα χαρακτηρίζαμε… συγκρατημένα αισιόδοξα.

Ο πρώην CEO της Formula 1 στην αρχή του ντοκιμαντέρ, στο trailer κάνει μια μικρή αλλά ελπιδοφόρα δήλωση.  «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις», λέει ο Εκλεστόουν όταν τον ρωτάνε ποια είναι η κατάσταση του Μικαέλ Σουμάχερ.

Και αν δεν γνωρίζει ο Εκλεστόουν που έχει τόσο στενές σχέσεις με την οικογένεια, τότε ποιος;

Το ντοκιμαντέρ «Σουμάχερ», θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου στις χώρες αρχικά όπου μιλούν Γερμανικά. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για το μοναδικό ντοκιμαντέρ, το οποίο φέρει την υπογραφή της «BI 14 Film» και πραγματοποιείται με τη συναίνεση και τη στήριξη της οικογένειάς του, τόσο της συζύγου όσο και των παιδιών του. Άλλωστε στην ταινία θα δούμε και συνεντεύξεις από την οικογένειά του, στιγμές και μια καθημερινότητα που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως και τον εορτασμό του για 50α γενέθλιά του.

Σε γενικές γραμμές, όπως γνωρίζουμε για το ντοκιμαντέρ, αυτό θα ρίξει μια «ματιά» στη ζωή του, στην καριέρα του αλλά και στο ατύχημα που είχε.

Να θυμίσουμε πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης μετά το ατύχημα που είχε στο σκι το 2013, το οποίο του προκάλεσε πολλές κακώσεις και τραύμα στον εγκέφαλο. Ο Σουμάχερ παρέμενε σε κόμμα για μεγάλο διάστημα και όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα!

Διαβάστε επίσης:

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Σουμάχερ

Το άρθρο Η νέα δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ που έχει προκαλέσει αίσθηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα