Είναι επίσημο: Χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk

08:29 7/6/2019 - Πηγή: iPop
Μετά από 4 χρόνια σχέσης και μετά την απόκτηση της κόρης τους, της Lea De Seine, Bradley Cooper και Irina Shayk αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο φημολογίας, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, το 33 ετών top model εγκατέλειψε

το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό, με τα αμερικανικά Μέσα να δείχνουν και φωτογραφίες της όπου φεύγει με βαλίτσες στο χέρι.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του ενώ οι δύο stars εργάζονται σε ήρεμο κλίμα προκειμένου ν’ αποφασίσουν πώς θα μοιράζονται την επιμέλεια της κορούλας της, την οποία υποδέχθηκαν τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο αμερικανικό People.

Προς το παρόν, οι εκπρόσωποι του πρώην ζευγαριού δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το μοντέλο ξεκίνησαν να βγαίνουν την Άνοιξη του 2015.

Το ζευγάρι κράτησε την σχέση του κρυφή το πρώτο διάστημα, με την Shayk να εξομολογείται τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ήθελαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Η προσωπική ζωή του Bradley Cooper και της Irina Shayk βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στα πρωτοσέλιδα, με αφορμή την εμφάνιση του Cooper με την Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Η κοινή τους εμφάνιση για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια, ενώ η χημεία τους επί σκηνής (κι όπως έγραψαν πολλά δημοσιεύματα και στο after party) ήταν τόσο έντονη που η Lady Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Φυσικά, με τις τελευταίες εξελίξεις πολλοί κάνουν λόγο για αληθινό ειδύλλιο μεταξύ τους, ενώ να θυμίσουμε πως και η Lady Gaga χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino, τον Φεβρουάριο!

Δες την εμφάνιση στα Όσκαρ:

Η ανατριχιαστική ερμηνεία Lady Gaga- Bradley Cooper στα Oscars και η χημεία που σχολιάστηκε!

Το άρθρο Είναι επίσημο: Χώρισαν Bradley Cooper και Irina Shayk εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα