Η Μιζού και οι μικρές καφέ εκπλήξεις στον δρόμο!

22:01 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Καιρό έχουμε να τα πούμε! Δεν με θυμάσαι; Η μασκότ του ipop είμαι καλέ η Μιζού! Αποφάσισα να αφήσω τα παιχνίδια μου για λίγο και να σου πω την άποψη μου! Η στήλη της άποψης δεν είναι ούτως ή άλλως; Ααααρφ!

Εμείς τα σκυλάκια είμαστε όμορφα ζωάκια, πιστά και οι καλύτεροι σας φίλοι! Πολλοί από εσάς είσαστε καλά αφεντικά και μας φροντίζετε, μας αγκαλιάζετε και μας δίνετε να φάμε και τίποτα όταν σας βλέπουμε να τρώτε σουβλάκια στο γραφείο! Άλλοι πάλι… Τέλος πάντων δεν θα χαλάσω τα μουστάκια μου, θα ασχοληθώ μ αυτό σε άλλο άρθρο! Τι με έκανε,

όμως, να θέλω να σας μιλήσω; Τα νεύρα της μαμάς μου! Όχι αυτά που έχει όταν ξυπνάει αλλά αυτά που δημιουργήθηκαν όταν με πήγαινε προχθές βόλτα- όπως πάντα μην νομίζετε οτι ήταν και κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός- και πάτησε μία μικρή καφετιά σκυλοέκπληξη! Όταν κατάλαβε ότι την πάτησε θύμωσε και έβριζε!

Εγώ σαν μικρό σκυλάκι απόρησα! Πως γίνεται να βρίσκουμε καφέ “εκπλήξεις” στον δρόμο αφού η μαμά μου μαζεύει τις δικές μου και βλέπω και κάποιoυς –λίγους- ακόμα να μαζεύουν τις εκπλήξεις των σκυλιών τους; (!) Και κάπου εδώ θα σας πω και αυτό που λέει η μαμά μου! Εμείς τα σκυλάκια θέλουμε φροντίδα και είμαστε μεγάλη ευθύνη! Μέσα στις υποχρεώσεις (άτσα τι λέξη είπα… η μαμά θα είναι πολύ περήφανη για εμένα!!) είναι να μαζεύεις και τα κακάκια μας. Το να διατηρείς εμάς αλλά και τον χώρο που κυκλοφορούμε καθαρό είναι υποχρέωση σου! Μην κάνεις πως δεν ακούς γιατί θα σε κοιτάξω με τα υγρά μου μάτια και θα σε κάνω να λιώσεις!

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου είναι να έχεις μαζί σου σακούλες, χαρτιά, γάντια και να μαζεύεις όσα κάνει ο σκύλος σου και υποχρέωση σου είναι να τα πετάς σε κάποιον κάδο και όχι στον δρόμο… (αλλιώς γιατί τα μάζεψες;;;)! Εσύ πώς θα ένιωθες αν πατούσες την δική μου έκπληξη; Σίγουρα δεν θα ήσουν και πολύ χαρούμενος! Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγάλεις τον φίλο σου πάρε και σακουλίτσες μαζί σου!

Με αγάπη

Μιζού

Αααααρφ!

The post Η Μιζού και οι μικρές καφέ εκπλήξεις στον δρόμο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα