Εσύ θα αγόραζες ένα χρυσό iPad;

20:30 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο νέος διάδοχος του iPad Air θα έρθει σε λίγο καιρό στις διεθνείς αγορές και θα έχει χρυσό χρώμα σύμφωνα με δημοσιεύματα που ξέρουν ποια θα είναι τα νέα σχέδια της εταιρίας. Το χρυσό iPad θα κάνει την είσοδο του στις αγορές σχετικά σύντομα, όπως, τονίζουν τα δημοσιεύματα αλλά κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία θα

έχει πάλι θέμα της το χρυσό καθώς στο παρελθόν έβγαλε και μερικά μοντέλα κινητής τηλεφωνίας στο ίδιο χρώμα (τα οποία αγαπήθηκαν αμέσως ειδικά από το γυναικείο κοινό). Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η Apple θα προσφέρει την ίδια επιλογή χρώματος για το iPad Mini ή ακόμα και πόσα ευρώ παραπάνω μπορεί να κοστίζει αυτή η χρυσή νέα βερσιόν του κανονικού iPad.

Πέρυσι τέτοια εποχή η Apple παρουσίασε το iPad Air και iPad mini με Retina οθόνη, οπότε αν η εταιρεία διατηρεί τον ίδιο χρονικό κύκλο παρουσιάσεων και για το 2014 θα μπορούσαμε να δούμε τα νέα iPads να παρουσιάζονται αυτό το μήνα.

Εκτός από την επιλογή χρώματος χρυσού, η δεύτερη γενιά iPad Air αναμένεται να διαθέτει ένα κουμπί αφής το οποίο θα βοηθά πολύ τους χρήστες τους, ένα νέο καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη.

The post Εσύ θα αγόραζες ένα χρυσό iPad; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα