Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στο My Style Rocks!

17:49 14/12/2019 - Πηγή: iPop

Δεν είναι πολλές οι μέρες που αποκαλύφθηκε η θέση που θα έχει η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks και φυσικά δεν είναι άλλη από αυτή της παρουσιάστριας. 

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποκαλύφθηκε ότι θα είναι παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks μετά από αρκετά ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι. Η αποκάλυψη έγινε on air από την ίδια την Κατερίνα.

Λίγες μέρες μετά μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για την παρουσίαση του My Style Rocks, αλλά και για το μούζικαλ Annie, στο οποίο συμμετέχει, δηλώνοντας την απίστευτη χαρά της. Έδειξε μάλιστα να ανυπομονεί για το My Style Rocks, καθώς πιστεύει ότι θα μάθει κι η ίδια πολλά από τον διαγωνισμό μόδας.

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι στο My Style Rocks, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πορεία, είμαι πολύ χαρούμενη. Τις προηγούμενες χρονιές δεν μπορούσα να το παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά έβλεπα στιγμιότυπα. Αφορά τη μόδα, αφορά νέα κορίτσια, έχω πάρα πολλά πράγματα να πάρω, να δώσω, να μάθω από τις κοπέλες, από την επιτροπή, απ’ όλο αυτό

Η Κατερίνα Στικούδη συνέχισε λέγοντας ότι αναμένει να είναι κάτι πολύ όμορφο και μαγικό όλο αυτό, αφού έχει να κάνει με τη μόδα που αγαπά τόσο πολύ και τόνισε ότι «Σε όλες μας αρέσει να βλέπουμε διάφορα, συνδυασμούς, κι εγώ τρελαίνομαι για όλα αυτά, οπότε νομίζω θα περάσω όμορφα».

Να θυμίσουμε ότι δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ποιοι θα είναι οι κριτές του διαγωνισμού μόδας με τα σενάρια να ποικίλουν. Σύμφωνα με φήμες, στην κριτική επιτροπή αναμένεται να δούμε τον Λάκη Γαβαλά, τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε αρνηθεί αρχικά να καθίσει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής μαζί με τον Λάκη Γαβαλά. Οπότε περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τους κριτές, αλλά και την παρουσίαση της Κατερίνας Στικούδη στο My Style Rocks να είναι εντυπωσιακή!

Διάβασε ακόμα:

Ποια παραδέχτηκε on air στον Μουτσινά ότι θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks;

Το άρθρο Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στο My Style Rocks! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα