Έξι κορυφαίοι αναβάτες μιλάνε για το μέλλον του Ιπποδρόμου

15:00 14/12/2019 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες πριν από την εκπνοή του 2019, έξι κορυφαίοι αναβάτες κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μοιράζονται τα όνειρα τους για το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών.

Οι πρωταγωνιστές του Ιπποδρόμου χαρακτηρίζουν ως χρονιά ορόσημο το 2019 για το Markopoulo Park και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί και το 2020.

Ήταν μια σημαντική χρονιά, όπως είπαν, για την ανάπτυξη του Ιπποδρόμου, έγιναν πολλές επενδύσεις κι ελπίζουν πως και το 2020 θα γίνουν κι άλλες αγορές αλόγων και θα συνεχιστεί

η ανοδική αυτή πορεία.

Αυτοί οι κορυφαίοι αναβάτες τονίζουν πως το 2019 ήταν μια χρονιά που άλλαξε επίπεδο το Markopoulo Park, αλλά και μια χρονιά αναγέννησης για τον Ιππόδρομο. Μέσα από μεγάλες εκδηλώσεις που έγιναν τη χρονιά αυτή έγινε μια σημαντική προσπάθεια να προσελκύσουν τον κόσμο, με στόχο να αποκτήσει ξανά ο Ιππόδρομος την αίγλη που είχε και παλιά.

Χάρη στις εκδηλώσεις μαγειρικής, συναυλίες με καλλιτέχνες και άλλες πολλές που διοργάνωσε η Ιπποδρομίες Α.Ε. με τον ΟΠΑΠ, ήρθε κόσμος με τις οικογένειές του και οι κερκίδες γέμισαν και πάλι.

Το άρθρο Έξι κορυφαίοι αναβάτες μιλάνε για το μέλλον του Ιπποδρόμου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα