Τόσο καιρό χρησιμοποιείς τις παλέτες σκιών λάθος!

13:10 14/12/2019 - Πηγή: iPop

Εσύ πώς χρησιμοποιείς τόσο καιρό τις παλέτες σκιών; Μήπως κάνεις μερικά λαθάκια και δεν τις εκμεταλλεύεσαι σωστά; 

Γιατί και οι παλέτες σκιών κρύβουν τα μυστικά τους! Εννοείται ότι κάθε χρώμα, τόνος, υφή κλπ μιας σκιάς μπορεί να αναδείξει, τονίσει και φωτίσει το βλέμμα σου. Οι σκιές ματιών υπάρχουν για να φέρουν τη δυναμική, την τρυφεράδα και τη συναισθηματική ή αδιαπραγμάτευτη θηλυκότητά σου στο προσκήνιο. Ματ, υγρές, βελούδινες ή με γκλίτερ, οι σκιές απλώνονται με δάχτυλα, πινέλα, ανεπιτήδευτα ή με άψογη τεχνική

για να δώσουν ένταση, βάθος, αλλά και γλύκα σε κάθε ματιά σου.

Οι παλέτες σκιών τώρα είναι μια μεγάλη κατηγορία προϊόντων που κατακτάει κάθε απαιτητική γυναίκα της εποχής που θέλει μ’ ένα προϊόν να πετύχει το πιο σαγηνευτικό και σέξι βλέμμα. Το θέμα δεν είναι να πάρεις στα χέρια σου όποια παλέτα σου τραβήξει την προσοχή από τη συσκευασία. Το σωστό είναι μια παλέτα σκιών που θα επιλέξεις να κάνεις δική σου και να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου να περιέχει τόσα χρώματα, όσα πραγματικά χρειάζεσαι για να δοκιμάσεις συνδυασμούς και τελικά φορέσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι γενικοί κανόνες χρήσεις για τις παλέτες σκιώνΟι αποχρώσεις της παλέτας σου πρέπει να αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σου.Μη φοβάσαι ποτέ τo blending με τις σκιές σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να μάθεις τις σου ταιριάζει πραγματικά.Την πιο έντονη χρωματικά σκιά την απλώνεις πάντα στο κινητό βλέφαρο και την πιο ουδέτερη ή παλ κάτω από τα φρύδια.Μια σκιά από την παλέτα σου μπορείς να τη δουλέψεις με πινελάκι κι ως μολύβι.Οι ματ σκιές ταιριάζουν για όλες τις ώρες.Οι ιριδίζουσες σκιές φοριούνται ιδανικά με τέλεια ή άψογη επιδερμίδα.Οι σκιές με γκλίτερ φοριούνται και μόνες με λίγη μάσκαρα για ένα βραδινό, λαμπερό λουκ.Για μεγαλύτερη διάρκεια στις σκιές των ματιών σου να τις απλώνεις σε στεγνή επιδερμίδα και να χρησιμοποιείς μια πιο ανοιχτή απόχρωση ως βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο beautydiaries.gr…

Διαβάστε επίσης:

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις και κυρίως να απλοποιήσεις το μακιγιάζ των ματιών σου;

Το άρθρο Τόσο καιρό χρησιμοποιείς τις παλέτες σκιών λάθος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα