Η καινοτόμα απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας

15:35 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, καθώς οι περισσότεροι πλέον αντιλαμβάνονται ότι είναι περισσότερο ανάγκη από ποτέ να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μας ξάφνιασε ευχάριστα, αφού ζήτησε πλέον να μετακινείται με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας έχει ζητήσει απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες να αγοραστεί άμεσα το υπηρεσιακό όχημα ώστε να επιτρέπεται

και η διέλευσή του και εντός του Μεγάλου Περιπάτου.

Το νέο υπηρεσιακό αυτοκίνητο θα προμηθευτεί άμεσα η κα Σακελλαροπούλου.

Πώς λήφθηκε η απόφαση για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι γνωστό ότι είναι πολύ ευαισθητοποιημένη πάνω στα περιβαλλοντικά θέματα, έτσι είναι λογικό κι επόμενο να επιθυμεί να έχει ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες αρχές θα πάρουν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μέσω leasing.

Ήδη γίνονται οι κατάλληλες συνεννοήσεις και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο πάρκινγκ του νεοκλασικού Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού.

Τονίζεται πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα επιτρέπονται και εντός του Μεγάλου Περιπάτου που ξεκίνησε να δημιουργεί ο Δήμος Αθηναίων.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτός απ’ το ότι έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας, είχε γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ το 2018. Η ίδια είχε προταθεί για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα απ’ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και εκλέχθηκε με 261 ψήφους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Πάμε βόλτα στην αναμορφωμένη Βασιλίσσης Όλγας (Photos)

Το άρθρο Η καινοτόμα απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα