Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM 3

10:39 19/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι γνωστό πως χθες, 18 Αυγούστου, προβλήθηκε το νέο trailer για τη νέα σεζόν του GNTM. Μεγάλη απούσα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μέρες νωρίτερα μάθαμε πως θα αναλάβει την εκπομπή «Pop UP» στο Alpha. Όμως δεν δίστασε να σχολιάσει το νέο trailer του GNTM. Ποια ήταν η ανάρτηση της Ηλιάνα για το trailer του GNTM 3;

Η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την κριτική επιτροπή του GNTM ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Φήμες ανέφεραν πως το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στα παρασκήνια ανάγκαζε το μοντέλο να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Παρόλα αυτά, μετά το σχόλιο της για την επόμενη σεζόν του διαγωνισμού, έβαλε τέλος στις φήμες. Η ανάρτηση της Ηλιάνας για το trailer του GNTM 3, ήταν πολύ ενθαρρυντική και καθόλου… «κομπλεξική».

Στο story που έκανε, μέσω Instagram, απεικονίζεται όλη η παρέα των κριτών. Ωστόσο τα φώτα πέφτουν στην αντικαταστάτρια της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ήταν η art director του show. Μάλιστα, προσθέτοντας στη φωτογραφία γιορτινά μπαλόνια εύχεται σε όλους «Καλή επιτυχία» για το ξεκίνημα του νέου κύκλου.

Δες το story της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM 3:

Το trailer του GNTM 3:

Το trailer ξεκινά με την Βίκυ Καγιά να είναι αρκετά ήρεμη μέχρι που ακούει ότι το GNTM ξεκινάει. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μένει ήρεμο. Πέρα από τους κριτές, στο trailer εμφανίζονται αγόρια και κορίτσια που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, όμως ο Άγγελος Μπράτης “κλέβει” την παράσταση με το φούξια κοστούμι του.

Βλέποντας το trailer, λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως λίγα πράγματα θα μείνουν ίδια στο GNTM, αφού το σίγουρο είναι πως μες το σπίτι η κατάσταση ήσυχη δεν θα ‘ναι.

Το Greece’s Next Top Model 3 δεν αργεί να ξεκινήσει κι έπειτα από το νέο trailer ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμίσου το trailer του νέου κύκλου του GNTM:

Το GNTM επιστρέφει και το νέο trailer του 3ου κύκλου φέρνει τα πάνω κάτω!

Το άρθρο Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM 3 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα