Η φούστα της Irina Shayk απ΄τα H&M που θα γίνει viral!

13:15 8/9/2019 - Πηγή: iPop

Ό,τι κι αν φορέσει η Irina Shayk είναι πάντα καλοντυμένη και sexy. Και ό,τι κι αν φορέσει δεν γίνεται να μη σχολιαστεί και να μη γίνει viral. Όπως αυτή η φούστα από τα H&M!

Ο χωρισμός της με τον Bradley Cooper δεν θα λέγαμε πως την έχει πάρει από κάτω ή τουλάχιστον το κρύβει πολύ καλά. Η Irina Shayk έχει αφιερωθεί στην κόρη της αλλά και την

καριέρα της και παραμένει όμορφη και λαμπερή.

Η φούστα από τα H&M που αποφάσισε να φορέσει στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης Bazaar Icons έγινε viral γιατί μάλλον κανείς δεν θα περίμενε η Irina να επιλέξει για μια τέτοια βραδιά κομμάτι από αυτήν την αλυσίδα ούτε βέβαια να είναι τόσο οικονομικό.

Embed from Getty Images

Τι συμβαίνει; Έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση και το μοντέλο; Όχι! Απλώς, η Irina Shayk ό,τι κι αν φορέσει ταιριάζει άψογα με τις αναλογίες της, την κολακεύει και η ίδια μπορεί να το υποστηρίξει. Άλλωστε όταν το βλέπεις δε λες «να ένα σύνολο από τα H&M». Σε καμία περίπτωση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βελούδινο μαύρο σύνολο από την κολεξιόν Conscious Exclusive το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Δεν είναι φόρεμα, αλλά ένα τοπάκι με μια φούστα.

Embed from Getty Images

Συγκεκριμένα, το τοπ το όποιο είχε έντονο άνοιγμα στο μπούστο και τόνιζε το στήθος της αλλά και εντυπωσιακούς φρου-φρου ώμους κοστίζει 129 δολάρια ενώ η φούστα με πλισέ τελείωμα κοστίζει μόλις 59,99 δολάρια. Το σύνολό της το ολοκλήρωσε με μαύρα τακούνια-πέδιλα με λουράκια που είναι και της μόδας και κρατούσε μια κόκκινη βελουτέ τσάντα για να «σπάσει» το μαύρο και να προσθέσει λίγο χρώμα στην εμφάνισή της.

Τα συγκεκριμένα σύνολα θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τα H&M από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Εφάρμοσε κι εσύ το κόλπο της Irina Shayk για ξεκούραστα μάτια!

Πρόσφατα η Irina Shayk είχε κάνει μια γυμνή φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του Calvin Klein και είχε προκαλέσει τις θετικές εντυπώσεις όλων.

View this post on Instagram

Unlocked in #MyCalvins

Keywords
Τυχαία Θέματα