Η εκθαμβωτική Lady Gaga άνοιξε τα μωβ φτερά της στην πρεμιέρα του «House of Gucci» κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό

13:03 10/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Lady Gaga στην πρεμιέρα του «House of Gucci», που έγινε στο Λονδίνο, έλαμψε κυριολεκτικά! Με ένα διάφανο μωβ φόρεμα κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ!

Η διάσημη τραγουδίστρια παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του «House of Gucci» στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη, 9/11, ντυμένη με ένα διαφανές, μωβ φόρεμα Gucci.

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή, γυαλιστερή κάπα και εννοείται πως την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ποζάροντας με κίνηση μπροστά στον φακό των φωτογράφων.

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden

APΗ Lady Gaga στην πρεμιέρα του «House of Gucci» τράβηξε τα βλέμματα πάνω της

Η ποπ σταρ και ηθοποιός συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα σε απόχρωση σταφυλιού με αστραφτερά γάντια, δίχτυ μέχρι ψηλά στους μηρούς και τις πανύψηλες πλατφόρμες της.

Ολοκλήρωσε το σύνολό της με άφθονα διαμαντένια κοσμήματα Tiffany & Co — όπως βραχιόλια, γιγάντια σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, αστραφτερό κολιέ και smoky μακιγιάζ ματιών στην ίδια μωβ απόχρωση.

AP

Μαζί με την Lady Gaga στο κόκκινο χαλί στην Odeon Luxe Leicester Square βρέθηκαν και οι συμπρωταγωνιστές της στο «House of Gucci», Adam Driver και Jared Leto, φορώντας επίσης δημιουργίες του οίκου Gucci.

Επίσης παρευρέθηκε η Salma Hayek, η οποία όχι μόνο εμφανίζεται στην ταινία, αλλά είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault — τον διευθύνοντα σύμβουλο της Kering, της μητρικής εταιρείας της Gucci.

AP

Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία. Στην ταινία η Lady Gaga υποδύεται την πρώην σύζυγό του Gucci Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε για σχεδίαση της δολοφονίας του το 1995 και η υπόθεση βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Gucci (@houseofguccimovie)

Και ενώ η πραγματική οικογένεια Gucci δήλωσε ότι είναι «πραγματικά απογοητευμένη» στην ταινία, κατηγορώντας την παραγωγή ότι «έκλεψε την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλει κέρδος», ο ίδιος ο οίκος μόδας — με τον οποίο η οικογένεια δεν ασχολείται πλέον — παραχώρησε «πλήρη δημιουργική ελευθερία» στο συνεργείο της ταινίας και μάλιστα άνοιξε τα αρχεία της για χρήση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Δες εδώ το επίσημο trailer της ταινίας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η εκθαμβωτική Lady Gaga άνοιξε τα μωβ φτερά της στην πρεμιέρα του «House of Gucci» κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα