Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden

18:32 9/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Lady Gaga επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στην ορκωμοσία του Προέδρου Biden τον Ιανουάριο. Μάλιστα, αυτές τις μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία λεπτομέρεια για το σύνολο της που μας εξέπληξε!

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο, «The Star

Spangled Banner», στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ πριν ο Τζο Μπάιντεν ορκιστεί ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο. Μιλώντας για την τιμή που αισθάνεται για την πρόσκληση αυτή να τραγουδήσει στην ορκωμοσία, αποκαλύφθηκε πως αυτή η blue navy και κόκκινη τουαλέτα Schiaparelli δεν ήταν απλώς ένα custom couture ήταν κάτι παραπάνω. Ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα.

H Lady Gaga μιλάει για τον βιασμό της στην Oprah και τον Harry και συγκλονίζει: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

Η Lady Gaga φόρεσε αλεξίσφαιρο φόρεμα και ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο, «The Star Spangled Banner», στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

«Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου ρούχα που έχω φορέσει ποτέ», δήλωσε η Lady Gaga για την εμφάνισή της, ενώ συλλογίστηκε τα πιο εντυπωσιακά και αξέχαστα ρούχα της για τη βρετανική Vogue.

«Φόρεσα αυτό το σχέδιο Schiaparelli για την ορκωμοσία και κανείς δεν ήξερε ότι ήταν ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα».

Το φόρεμα, που σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Schiaparelli, Daniel Roseberry, περιείχε ένα εφαρμοστό σακάκι, ογκώδη φούστα και – το κομμάτι της αντίστασης – μια γιγάντια χρυσή καρφίτσα περιστεριού που συμβολίζει την ειρήνη.

AP

«Όταν είδα αυτό το χρυσό περιστέρι, απλά ήξερα ότι αυτό ήταν το σωστό ρούχο για εμένα, έπρεπε να το φορέσω», τόνισε η Lady Gaga για την καρφίτσα, μια μικρότερη έκδοση της οποίας ήταν προς πώληση για 2.000 $ αυτό το καλοκαίρι.

Για την 35χρονη τραγουδίστρια το περιστέρι ήταν ιδιαίτερα συμβολικό την Ημέρα της Ορκωμοσίας. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μίλησα σε αυτόν τον νεαρό άνδρα με τον οποίο ήμουν μαζί», πρόσθεσε το αστέρι για τον πεζοναύτη λοχαγό Evan Campbell, ο οποίος τη συνόδευσε στο μικρόφωνο για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, τον Ιανουάριο.

«Με ρώτησε αν ήμουν νευρική, και απάντησα ναι. Αλλά μερικές φορές, η μόδα μπορεί πραγματικά να σου δώσει φτερά… σαν περιστέρι».

AP

Συνέχισε τη συνέντευξή της εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να εμφανιστεί με αλεξίσφαιρο σύνολο: «Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική, ένιωσα έναν βαθύ φόβο όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος και η αλλαγή των προέδρων αυτών είναι κάτι για το οποίο θα μπορώ να πω τα πάντα στα παιδιά μου.»

«Τραγούδησα με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό για μένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτή που είμαι σήμερα, θα ήμουν μάχιμη δημοσιογράφος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου».

Δες το σχετικό βίντεο εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα