Η αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου στην φάρσα του Πούμπουρα (Video)

11:14 25/1/2020 - Πηγή: iPop

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν το νέο διάσημο θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής «Best Friend’s Fear». Η τραγουδίστρια είχε κανονίσει να κάνει μια φωτογράφιση αργά το βράδυ στη Λίμνη Μπελέτσι, όμως, τα πλάσματα της λίμνης δεν χάρηκαν πολύ με την παρουσία της ίδιας και του συνεργείου εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ Δευτέρας, η Έλλη Κοκκίνου και το συνεργείο βρέθηκαν στη Λίμνη

Μπελέτσι για τη φωτογράφιση σ’ ένα κυπριακό περιοδικό. Η ίδια και η ομάδα βγήκαν να επιθεωρήσουν τον χώρο έξω απ’ το τροχόσπιτο και να δουν πού ακριβώς θα γίνει η φωτογράφιση, όταν ακούστηκαν κραυγές.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο τροχόσπιτο με έναν ακόμα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα έμεινε έξω να δει τι συμβαίνει. Αφού το σημείο έξω είχε μετατραπεί σε… πεδίο μάχης, τελικά τα “πλάσματα” της λίμνης έφτασαν και στο τροχόσπιτο κι άρχισαν να χτυπούν τα παράθυρα προσπαθώντας να μπουν μέσα.

Η Έλλη Κοκκίνου προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους να σωθούν. Στην αρχή σκέφτηκε να βάλει μπρος και να φύγουν, πλάνο το οποίο ναυάγησε, έτσι στη συνέχεια αποφάσισε να λάβει πιο αποφασιστική δράση, ζέστανε νερό στον βραστήρα και άρχισε να ρίχνει καυτό νερό σε όσους βρίσκονταν έξω απ’ το τροχόσπιτο και προσπαθούσαν να μπουν μέσα.

Ο Σάββας Πούμπουρας φυσικά στο τέλος αποκαλύφθηκε, αλλά δεν γλίτωσε το… βρίσιμο! «Ε είσαι πολύ μαλ…», του είπε με μεγάλο χαμόγελο ενώ συνέχισε ρωτώντας: «Τι ήθελες να κάνω; Που να σου καεί κάθε φαγητό που κάνεις και να σου καεί όλη η κουζίνα! Πανάθε μα σε!».

Δες όλη τη φάρσα στην Έλλη Κοκκίνου:

Δες εδώ τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου που προκάλεσε αντιδράσεις.

Δες ακόμα:

Ο Πούμπουρας σχολιάζει πρώτη φορά τις αντιδράσεις για το Best Friend’s Fear

Το άρθρο Η αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου στην φάρσα του Πούμπουρα (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα