Πώς αφαιρώ τον κωδικό εισόδου στα Windows 10;

17:31 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή σου, σου ζητάει κωδικό πρόσβασης για να μπεις στο σύστημα αλλά εσύ απλά θέλεις να ανοίγεις τo laptop σου και να κάνεις κατευθείαν τη δουλειά σου. Αν και δεν στο προτείνουμε για λόγους ασφαλείας, υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις τον κωδικό εισόδου στα Windows 10!

Πολλοί άνθρωποι θέλουν απλά να ανοίγουν τον υπολογιστή τους και να μην χρειάζεται να βάλουν κωδικό. Και φυσικά η Microsoft

έχει προνοήσει για όλους αυτούς και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον χρήστη θέλει, να αφαιρέσει τον κωδικό εισόδου στα Windows 10, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Τι να κάνεις για να αφαιρέσεις τον κωδικό εισόδου στα Windows 10;

Για την αφαίρεση του ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Κάνε δεξί κλικ στην Έναρξη και επίλεξε Εκτέλεση.Πληκτρολόγησε netplwiz και πάτησε Enter.Επίλεξε μέσα από τη λίστα τον χρήστη με την ένδειξη “Χρήστες; Διαχειριστές” που λειτουργείς και στη συνέχεια ακύρωσε την επιλογή “Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν όνομα χρήστη και κωδικό για να κάνουν χρήση του υπολογιστή”.Κάνε κλικ στην Εφαρμογή και στο αναδυόμενο παράθυρο πληκτρολόγησε δύο φορές τον τρέχοντα κωδικό.Τέλος κάνε κλικ στο ΟΚ.

Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τον υπολογιστή σου, δεν θα χρειάζεται κωδικός για να εισέλθεις στο σύστημα!

Η Microsoft αποχαιρετά επίσημα τα Windows 7.

Γιατί δεν σου προτείνουμε να αφαιρέσεις τον κωδικό;

Βασικά για έναν και μόνο λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος απ’ την ασφάλεια. Αφαιρώντας τον κωδικό εισόδου, δίνεις ουσιαστικά σε όποιον μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον υπολογιστή σου, να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Γι’ αυτό, σου προτείνουμε να κρατήσεις τον κωδικό και να τον αφαιρέσεις μόνο στην περίπτωση που ο υπολογιστής σου παραμένει στο σπίτι, σε ένα περιβάλλον με μηδενικό αριθμό αγνώστων και δεν χρειάζεται να τον έχεις κλειδωμένο όλη την ώρα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, κράτησε τον κωδικό για να είσαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής σου είναι ασφαλής!

Δες ακόμα:

Πρόβλημα με τα Windows 10; Αυτό φταίει!

Photo: Pexels

Το άρθρο Πώς αφαιρώ τον κωδικό εισόδου στα Windows 10; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα