Το Σύνθημα Του 2020: “Αγοράστε Λιγότερα Ντυθείτε Καλύτερα”.

20:15 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Το σύνθημα του 2020 για τη μόδα, είναι το: “Aγοράστε λιγότερα ντυθείτε καλύτερα”. Κάνοντας σαφές πως η διαδικασία της όποιας αγοράς δεν θα πρέπει να είναι το αντίδοτο στη θλίψη.

Εδώ θα βρείτε μερικά στιλιστικά tips που σκοπό έχουν να υιοθετήσετε μια πιο υγιή σχέση με τον τρόπο που επιλέγετε τα ρούχα. Ακολουθώντας ουσιαστικά έναν νέο τρόπο ζωής που θα καθορίζει τις αγορές σας. Προκειμένου

να είναι πιο συνειδητές.

Πώς θα ακολουθήσετε το σύνθημα του 2020;Αναρωτηθείτε για τις ανάγκες σας

Πριν αγοράσετε ένα ρούχο ή αξεσουάρ αναρωτηθείτε αν πραγματικά το χρειάζεστε. Μένοντας επικεντρωμένες στην ουσιαστική έννοια της ανάγκης. Ενδεχομένως μια τσάντα ή ένα παπούτσι να αποτελούν πόλο έλξης, παρόλα αυτά ένα ζευγάρι κάλτσες μπορεί να είναι εκείνο που πραγματικά να χρειάζεστε.

Επιλέγετε με βάση το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες της καθημερινότητας σας

Η κάθε μελλοντική αγορά σας οφείλει να είναι συμβατή με τον τρόπο ζωής σας. Ασχέτως της αγοραστικής σας δύναμης. Κάντε ρεαλιστικές αγορές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από το στοιχείο της πρακτικότητας.

Κάντε εκκαθάριση στη ντουλάπα σας

Μόνο έτσι θα εντοπίσετε τις πραγματικές ελλείψεις. Απομακρύνετε όσα πραγματικά δεν έχετε φορέσει για πολύ καιρό – όποιος κι αν είναι ο λόγος. Μπορεί να μην ταιριάζουν πλέον στο στυλ σας, μπορεί να έχουν φθαρεί ή ακόμα χειρότερα να ήταν μια λανθασμένη αγορά. Εντοπίζοντας τους λόγους που τελικά σας οδηγούν σε αυτή την απόφαση. Ίσως το ύφασμα να μην σας κολάκευε ή το χρώμα να μην λειτούργησε πάνω σας. Στην περίπτωση αυτή κινηθείτε μαθαίνοντας από τα λάθη σας.

Μη φοβάστε να φορέσετε πολλές φορές το ίδιο ρούχο

Κάποτε αυτή η συνθήκη θεωρούνταν ταμπού. Πλέον υποδηλώνει την παρουσία στυλ, άνεσης και ποιότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση οι κλασικές και διαχρονικές basic επιλογές, όπως και η παλέτα των neutrals βοηθούν σημαντικά.

Δες τη συνέχεια στο thestylin.comΔες ακόμα:

Δέρμα ή Σουέτ; Ποιο είναι στη μόδα;

Το άρθρο Το Σύνθημα Του 2020: “Αγοράστε Λιγότερα Ντυθείτε Καλύτερα”. εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα