Παρατήρησε τον τρόπο που κρατάς το τιμόνι… έχει σημασία!

19:06 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Είναι μερικά πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας και δεν τα αντιλαμβανόμαστε. Όπως ο τρόπος που κρατάμε την κούπα με τον καφέ μας, ο τρόπος που κρατάμε το κινητό μας ακόμη και ο τρόπος που οδηγούμε. Ο τρόπος που κρατάς το τιμόνι έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ όσο νομίζεις.

Οι περισσότεροι οδηγοί, ειδικά αυτοί που οδηγούν χρόνια, δεν συνειδητοποιούν τον τρόπο που οδηγούν ή που απλώς ακουμπούν τα χέρια τους στο τιμόνι.

Κι, όμως, ο τρόπος που κρατάς το τιμόνι μαρτυρά περισσότερα για σένα απ’ ότι νομίζεις!

Πες μας ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο, να σου πούμε τι κρύβεις

απ’ τον εαυτό σου!

Ποιος είναι ο τρόπος που κρατάς το τιμόνι; Και τι σημαίνει αυτό για σένα;Μινιμαλιστής

Προσπαθείς να ζήσεις όσο πιο απλά γίνεται. Προτιμάς λίγους και καλούς φίλους παρά μια μεγάλη παρέα. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι βαρετός: Οι άνθρωποι εκτιμούν το στιλ και την όχι τόσο δραματική οπτική στη ζωή!

Λογικός

Είσαι ένας πολύ λογικός άνθρωπος. Η οικογένειά σου εκτιμά την ικανότητά σου να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Έχεις συχνά εναλλαγές στη διάθεσή σου αλλά προσπαθείς να ελέγχεις αυτό το χαρακτηριστικό.

Ζητάς την ησυχία και την ειρήνη

Αποφεύγεις τις συγκρούσεις κι ακόμη και όταν πρέπει να υψώσεις τον τόνο της φωνής σου… το κάνεις σπάνια. Θέλεις να λύνεις τα προβλήματα και όχι να τα δημιουργείς!

Τελειομανής

Βάζεις τα χέρια σου πάνω στο τιμόνι, ακριβώς όπως έμαθες να κάνεις στην αρχή και όπως είναι ο σωστός τρόπος. Όλα πρέπει να γίνονται με τον σωστό τρόπο για σένα κι αυτό είναι το μότο που ακολουθείς στη ζωή σου.

Αγχώδης

Αγχώνεσαι πολύ συχνά και τσεκάρεις κάθε λίγα λεπτά ότι όλα είναι οκ. Όλοι προσπαθούν να σε καθησυχάσουν γιατί ξέρουν πόσο υπέροχος είσαι εσωτερικά!

Περιπετειώδης

Λατρεύεις την περιπέτεια και είσαι έτοιμος γι’αυτή ανά πάσα στιγμή! Και είναι πολλοί αυτοί που σε ζηλεύουν.

Bossy

Έχεις γεννηθεί αρχηγός και αναλαμβάνεις την ευθύνη. Οι άνθρωποι σαν κι εσένα είναι.. μέντορες και συχνά σε εμπιστεύονται και σε ακολουθούν. Με τέτοια αυτοπεποίθηση άλλωστε… δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά!

Φροντίζεις για όλους και για όλα

Είσαι ευγενικός και πάντα προσφέρεις τη βοήθειά σου σε όποιον τη χρειάζεται. Υποστηρίζεις τον άλλον ακόμη και στις αποτυχίες του, είσαι πιο χαλαρός και δεν τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.

Είσαι ο cool της παρέας

Πάντα διατηρείς την ψυχραιμία σου σε κάθε κατάσταση. Είναι σαν να είσαι μονίμως σε διακοπές και δεν θέλεις καμία αλλαγή στη ζωή σου!

Πολυάσχολος

Είσαι ένας πολύ απασχολημένος άνθρωπος και δεν έχεις χρόνο για ανθρώπους που στέκονται στο διάβα σου. Ο κύκλος σου σε θαυμάζει για την αποφασιστικότητά σου και τις φιλοδοξίες σου!

Κάνε κι αυτό το τεστ:

Το διαφορετικό test ψυχολογίας που δείχνει το καλύτερό σου χαρακτηριστικό!

Photos: Brightside

Το άρθρο Παρατήρησε τον τρόπο που κρατάς το τιμόνι… έχει σημασία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα