Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/1/2020)

10:04 25/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/1/2020):Κριός

Η καθημερινότητά σου αναπτύσσει ρυθμούς που σε οδηγούν σχεδόν στην παράνοια. Αναμένεται να χρειαστεί να κάνεις αμέτρητες επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις, που πολλές φορές

αποδεικνύονται άσκοπες, τις περισσότερες φορές εξαιτίας ασυνεννοησίας. Καλώς ή κακώς, η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μερικές μέρες ακόμα, οπότε οπλίσου με υπομονή.

Ταύρος

Νωρίς μέσα στη μέρα δημιουργείται ένα χάος στο σπίτι, το οποίο προκαλεί συγκρούσεις. Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι περίπου και το μεσημέρι, οπότε και διαταράσσεται η αρμονία στα επαγγελματικά σου. Η κακή επικοινωνία προκαλεί παρεξηγήσεις στο χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται μικροσυγκρούσεις.

Δίδυμοι

Παρ’ όλο που δεν το συνηθίζεις, δίνεις περισσότερη προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα σήμερα, παραμελώντας τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Καλά κάνεις, όμως επίλεξε μία καταλληλότερη μέρα γι’ αυτό. Η σημερινή δεν πρόκειται να σου προσφέρει την ηρεμία και την αρμονία που ψάχνεις.

Καρκίνος

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Λέων

Παρουσιάζονται τριγμοί στον τομέα της καριέρας σου σήμερα, κυρίως λόγω κακής επικοινωνίας και άρνησης όλων των εμπλεκόμενων να συνεργαστούν. Κράτα αποστάσεις από τις εντάσεις που σημειώνονται και αν θέλεις να πάρεις θέση, περίμενε μέχρι αύριο όπου η μέρα σε ευνοεί περισσότερο.

Παρθένος

Κρίσιμα οικονομικά ζητήματα καταναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου μέσα στη μέρα. Απόφυγε να αναμείξεις ή να συμβουλευτείς άτομα εμπιστοσύνης, γιατί είναι πολύ πιθανό να σου δείξουν λάθος”δρόμο”. Μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση πολύ καλύτερα μόνος/η σου και αυτό πρέπει να κάνεις.

Ζυγός

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Σκορπιός

Η οικογένεια και η καριέρα σου ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου σήμερα, με αποτέλεσμα να ταράζεται το νευρικό σου σύστημα, αλλά και η καθαρότητα της σκέψης σου. Δημιουργείται ένα χάος γύρω σου που σε κάνει να βαλτώνεις, ενώ φαίνεται ότι αδυνατείς να βάλεις μία τάξη.

Τοξότης

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα.

Αιγόκερως

Η ένταση που υπάρχει στην καθημερινότητά σου σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρύνεσαι από τη βοή. Ωστόσο, δεν έχεις τη χρονική πολυτέλεια για διάλειμμα, έτσι αναγκάζεσαι να μπεις ξανά στο στίβο και να εμπλακείς με κάποια προβλήματα από το παρελθόν που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο.

Υδροχόος

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα, μέρα είναι, θα περάσει.

Ιχθείς

Τη Δευτέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι πως ανατρέπονται κάποια δεδομένα και καλείσαι να αναλάβεις δράση άμεσα. Κληρονομικά, θέματα ακινήτων ή/και δανείων που αγνοήθηκαν στο παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτώντας από εσένα μία λύση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Unsplash/Anastasia Dulgier

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα