Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που ραγίζει καρδιές: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

11:01 14/6/2021 - Πηγή: iPop

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική. Η εξομολόγηση που έκανε και μας λύγισε όλους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον τελικό του Roland Garros απέναντι στον Novak Djokovic, όντας πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του τίτλου. Και μπορεί να μην τα κατάφερε, όμως και πάλι νικητής είναι, ενώ το όνειρό του να πάει έστω μέχρι τον τελικό

του ιστορικού γαλλικού όπεν έγινε πραγματικότητα.

Όμως, η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον τελικό επισκίασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως πέντε λεπτά προτού βγει να παίξει στον τελικό, η γιαγιά του, η μητέρα του πατέρα του, «έφυγε» από τη ζωή, γράφοντας χαρακτηριστικά «Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ, η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή» και εκφράζοντας τα συναισθήματά του για εκείνη.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τενίστας σημείωσε πως είναι σημαντικό να έχεις κάποιος στη ζωή του έναν άνθρωπο όπως η γιαγιά του, ενώ τόνισε ότι αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Roland Garros

«Η ζωή δεν έχει να κάνει με το αν κερδίζεις ή να χάνεις. Έχει να κάνει με το να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής, είτε είσαι μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ζωή με νόημα, χωρίς μιζέρια και αποξένωση. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ, η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, η πίστη της οποίας στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν δυνατό.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που ραγίζει καρδιές: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα