Ένα reunion πριν το reunion των Friends από το Grey’s Anatomy που συνεχίζεται

18:04 13/6/2021 - Πηγή: iPop

Η τελευταία σεζόν του Grey’s Anatomy έχει βρει τους fan να στέκονται αποσβολωμένοι μπροστά από τις οθόνες τους καθώς όλα όσα έχουν ήδη συμβεί και συνεχίζουν να συμβαίνουν κανένας δε τα περίμενε. Από που να ξεκινήσουμε; Από το γεγονός ότι η τελευταία σεζόν πλήττεται από την πανδημία, κάτι το οποίο κάνει τη σειρά πιο επίκαιρη από ποτέ ή από το γεγονός ότι έχουν παρελάσει παλιοί και αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς οι οποίοι είχαν πεθάνει και έτσι οι συγκινήσεις ήταν ακόμα μεγαλύτερες! Το reunion

του Grey’s Anatomy είχε ήδη ξεκινήσει πριν το reunion των Friends και συνεχίζεται καθώς ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα μία φωτογραφία έκπληξη!

Το reunion του Grey’s Anatomy

Οι κοινές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών και πιο συγκεκριμένα του πολυαγαπημένου Patrick Dempsey (Derek Shepherd) ο οποίος έφυγε νωρίς από τη σειρά κατά την ταπεινή γνώμη όλων των fan ξεκίνησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας αγκαλιά την Ellen Pompeo (Meredith Grey) στην παραλία όπου βρίσκονται κατά τη διάρκεια του ύπνου της Meredith συγκίνησαν το κοινό και έτσι στη σειρά επέστρεψε ο Eric Dane (Mark Sloan) και η Lexie (Chyler Leigh). Φυσικά επέστρεψε ο George και ενδεχομένως να έρθουν κι άλλοι, όμως την επιστροφή του Justin Chambers (Alex Karev) κανείς δεν την περίμενε και δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα εμφανιστεί στην σειρά όμως έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης μαζί με τη Meredith και τον Mark!

Η πρώτη ανάρτηση έγινε μέσα από τον λογαριασμό της Ellen Pompeo στην οποία συμμετείχε μόνο ο Eric Dane και είναι αυτή:

View this post on Instagram

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Η ανάρτηση που έφερε την αναστάτωση στους fan της σειράς όμως είναι αυτή:

View this post on Instagram

A post shared by @mark.sloanx

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα reunion πριν το reunion των Friends από το Grey’s Anatomy που συνεχίζεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα