E3 2021: Battlefield 2042

Μπορεί το Battlefield 2042 να ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες από την ΕΑ χωρίς gameplay βίντεο, η εταιρία όμως υποσχέθηκε να μοιραστεί πλάνα του παιχνιδιού στην παρουσίαση της Microsoft στα πλαίσια της Ε3 2021. Έτσι και έγινε, λίγο μετά την έναρξη της παρουσίασης, ΕΑ και Microsoft έδωσαν στη δημοσιότητα gameplay πλάνα αλλα και πληροφορίες για το επερχόμενο Battlefield.

Το

παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 2042 αφήνοντας πίσω τους ιστορικούς πολέμους των δυο προηγούμενων παιχνιδιών, φέρνοντας μοντέρνο εξοπλισμό και χάρτες. Ο τίτλος της DICE θα αποτελείται μόνο από Multiplayer modes με την εξέλιξη της ιστορίας να γίνεται σταδιακά μέσα από τα διάφορα expansions που πρόκειται να κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι.

Στο gameplay trailer φαίνεται η καταιγιστική δράση που μπορεί να έχει το νέο Battlefield παρόλο το τεράστιο μέγεθος των χαρτών του. Ακόμα, την εμφάνιση τους έκαναν και μερικά από τα νέα abilities των χαρακτήρων όπως το grappling hook καθώς και το νέο σύστημα για άμεση εναλλαγή μεταξύ των attachments του όπλου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και χωρίς να χρειάζεται ο παίκτης να βγει στο menu, σύστημα το οποίο φαίνεται να έχει παρθεί σχεδόν αυτούσιο απο τη σειρά Crysis της ΕΑ.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021 για Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, Playstation 4 και PC. Για περισσότερα δείτε το gameplay trailer παρακάτω.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post E3 2021: Battlefield 2042 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα